menu

Hier kun je zien welke berichten wwelover als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Death Match - Lincoln Child (2004)

Alternatieve titel: Het Dating Bureau

4,5
Uitstekend boek, zeker één van de betere thrillers van de afgelopen jaren. Het is duidelijk dat net als Douglas Preston, Lincoln Child ook solo een goed boek kan schrijven. Van begin tot het eind is het boek spannend. Het verhaal is erg origineel, en niet geen enkel moment zwak of langdradig. Ik heb me ook geen moment verveeld met dit boek. In principe is het een nog redelijk geloofwaardige technologie die hier neergezet wordt, en dat is ook erg fijn om te lezen, al zal zo'n machine nooit echt bestaan.

In principe had ik wel al snel door dat Liza zelf de "moordenaar" was. Alleen begon ik in de loop van het verhaal wel zo nu en dan te twijfelen of het Richard Silver of Mauchly niet was. Ook het eind is erg goed, ben ook blij dat Lash niet iets met Tara kreeg.

4.5* Wie weet wordt dit nog eens verfilmd, zou het niet erg vinden zolang het niet a lá Eagle Eye wordt gedaan.

Pil - Mike Boddé (2010)

4,5
Ik was heel erg benieuwd naar dit boek. Ben een grote fan van Mike Boddé, en was erg verrast toen ik hiervan hoorde. Maar het is echt een aanrader. Het is heel aangrijpend, maar ook vaak zo hilarisch. De absurde humor van Boddé komt goed naar voren.

4.5*

Superchick - Stephen J. Martin (2005)

Alternatieve titel: Superchick Gezocht

4,5
Echt een briljant boek, normaliter lees ik alleen thrillers. Maar dit sprak me aan, en heb echt zitten genieten. Wat een geweldig verhaal, en onwijs grappig. Beetje foute flauwe humor, maar dat ligt me wel. Af en toe wat te veel sekshumor, maar dat moet kunnen zo nu en dan. Daarnaast is het eind ook wel briljant!

4.5*