menu

Mijn Updates +
Boeken / Algemeen / Centraal stripboektopic

zoeken in:
Freud schreef:
Heb je zo'n vervelende eerste druk-manie? Dat maakt voor mij het verschil tussen een liefhebber en een verzamelaar, dat de tweede in veel gevallen enkel eerste drukken koopt, terwijl mij dat helemaal geen knijt kan schelen. Het is leuk dat de strips van één reeks er wat hetzelfde uitzien, maar daar houdt het op vind ik .


Zou op zich leuk zijn, maar dan moet je je erg geen beperken.....of je moet miljonair zijn. Ik koop liever wat titels extra dan. Dus nee, 1e druk boeit me niet. Alleen met sommige Amerikaanse comics...als ik dan nog 1 deeltje moet of zo boeit het me niks als dat dan duurder is.

avatar van Thomas83
metalfist schreef:

De Rode Herberg? Vond ik meevallen, niet fantastisch. Mijn all-time favoriet blijft de 3 huurlingen, paar jaar geleden zelfs de rode ridder erin laten tekenen door Claus.


Ja, dat moet hem zijn.
Misschien zou ik er tegenwoordig niks meer aan vinden, maar ik weet nog goed hoe ik die als klein ventje erg eng vond.

avatar van Grovonion2
Een kameraad van me had in het weekend deel 7 en 8 van de manga reeks "Death Note" gekocht. De inleidende tekst was zeer veelbelovend en ik zou deel 1 mogen lenen. Maar iemand anders die het eerst had uitgeleend is het deel "voorlopig" zoek. Spijtige zaak. Iemand van deze reeks gehoord?

avatar van metalfist
Juist het eerste en het derde album van Jommeke gekocht maar de nummering op het derde album is 4. Nu naar wat gezoek op het internet blijkt dat de nummering iet of wat is verandert maar het fijne weet ik er niet van.

Iemand een idee?

avatar van Freud
Check deze lijst eens, misschien schept die duidelijkheid? Genoeg naar beneden scrollen, de huidige uitgaves zijn van Mezzanine (de klassieke albums zijn van Het Volk, en daarvoor waren ze dan nog in z/w, maar die zul je wel niet meer kunnen vinden).

avatar van metalfist
Daar heb ik niet zo veel aan, het zijn juist die van het Volk maar het rare is dat de nummering verkeerd staat, op album nummer 3 staat een 4 maar vroeger is dat herdrukt naar nummer 143 enzovoort. Kan er eigenlijk helemaal niet aan uit

Zoals altijd biedt www.zilverendolfijn.nl uitkomst.

Iemand postte daar al
Op grote aanvraag werd De Jacht op een Voetbal herdrukt als nummer 143 in de reeks. De nummering op de achterkant begon bij nummer 2, De Zingende Aap.

Later werd De Jacht op een Voetbal herdrukt als nummer 1 en werd strip nummer 143 Va Kwak en Ma Boemel.


En dan is er ook nog een Nederlandse nummering, dus wanneer je de Belgische reeks en Nederlandse door elkaar gaat halen, kom je er helemaal niet meer uit.

avatar van PeterW
Geef mij maar Heinz.

avatar van PeterW
Volgens mij is het laatste album uitgegeven.

avatar van Zelva
leidenaar187 schreef:

Ik lees net terug en zag dat je ook andere strips mag noemen aangezien er geen topic voor is.


Nu wel.

Wat leuk, een centraal stripboektopic!
Op moviemeter is er ook een topic, te vinden als je strips intikt. Er wordt er regelmatig gepost en dat is wel prettig natuurlijk.

Het is wel interessant om na te denken over het volgende: Hebben strips meer gemeen met boeken of films? Ik ben van mening dat het medium film dichter bij de strip staat dan het boek of literatuur. Stripverhalen zijn namelijk beeldverhalen en het scheelt niet gek veel hoe een stripscenarist te werk gaat in vergelijking met een scenarist die voor tv of films schrijft. Daarnaast heeft een tekenaar rekening te houden met verschillende invalshoeken, perspectieven, shots etc.

De combinatie van beeld en tekst maken strips in mijn ogen zo leuk en speciaal. Het heeft natuurlijk ook raakvlakken met reguliere boeken. Het is dan ook gewoon een eigen medium, de strip, die zich met trots naast de film en literatuur/lectuur kan opstellen.

Zelf ben ik erg fan van stripboeken, ik heb er zo veel ik ga ze niet alle maal opnoemen, de beste staan hier onder:

De Beproeving Kapitein Trips (Robert Aguirre-sacasa) 4,0

Paling en Ko Het professor bacterie (F.Ibanez) 3,0*

Agent 327 (Heb ik ook best wel veel van, in een woord erg goed) 4,0*

Kuifje (Ik heb er enorm veel, geweldig zijn die) 4,0*

San Franisco Circus (Micheal Vaillant) blijkt erg zeldzaam te zijn werd er vertelt tegen mij

redens het kopen van dit strip album?? 3,5*

Batman Forever (filmspecial 3) mooie tekeningen en altijd wel spannend. 5,0*

Batman & Robin (Film special 4) net als special 3 geweldig. 4,5*

De Banana Split (Televisie Favorieten Nr 12) Deze is erg leuk en hij ruikt ook zo lekker oud. 3,5*

Tob-Spion Get Smart (Televisie Favorieten Nr 5) Deze is wel leuk maar vindt ik niet zo
boeiend als Nr 12. 3,0*

Dommel Wat je ver haalt is lekker. Mijn aller eerste zelf gekochte stripboek en hij blijft erg leuk, en grappig. 3,5*

Ik heb ook veel stripboeken van de disney films:

Toy Story 3 Niet even leuk als de film, de tekeningen zijn wel erg mooi. 3,0*
Ratatouille. 3,5*
Walle.Vond de film al niet zo leuk, maar dit strip boek maakt het weer beter. 3,0*
Monsters en Co.Even leuk als de film. 3,0*
Aladdin.In een woord goed, prachtige tekeningen.4,0*
Doug.Erg leuk.3,5*

avatar van Donkerwoud
In Boeken > Algemeen > Graphic Novels/Strips:

Omdat het toch jammer is dat voor bepaalde werken geen ruimte is op boekmeter moeten we het maar met dit topic doen. Hier kunnen scores en meningen geplaatst worden m.b.t, het beeldverhaal.

MW Eerste Boek: Geheimen ****

Ik ben alleen maar bekend met Astroboy van Osamu Tezuka, maar dit is toch wel geheel andere koek; gitzwarte existentialistische thriller over de volstrekte willekeur van atoomwapens. Het knappe is dat twee uitersten (geloof in een hogere macht versus de letterlijke macht van atoomwapens) worden gepersonifieerd middels een homoseksueel koppel. Wat mij bij Astroboy ook al eens opviel is hoe Tezuka de dynamiek door de stroken heen door weet te zetten. De lezer wordt hier door het effectief gebruik maken van inzoomen, perspectiefwisselingen en actiemomenten continu meegenomen in het indringende en spannende verhaal.

avatar van PeterW
Stephen King - Creepshow

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.marktplaza.nl/images/1/99/Stephen-King-Creepshow-Berni-Wrightson-HC-met-omslag-19522899.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Een graphic verhalenbundel.

Een vijfluik van horrorverhalen, geïnspireerd op de oude DC horrorcomics. In 'Father's Day' brengt een zombie een vaderdagstaart naar zijn dochter. In 'The Lonesome Death of Jordy Verril' ontdekt een boer een meteoriet en wordt daarna ziek. In 'Something to Tide You Over' begraaft een man zijn vrouw en haar minnaar in het strand en wacht tot het vloed wordt. In 'The Crate' wordt een geheimzinnige kist met een in de kelder van een school gezet. Helaas zit er een beest in een krat dat al gauw ontsnapt. In 'They're Creeping Up On You' krijgt een rijke man gezelschap van ontelbare kakkerlakken.

De vijf verhalen zijn ook opgenomen in de gelijknamige film.

avatar van Donkerwoud
Ik faal een beetje met het toevoegen van een plaatje, dus ik hou het maar bij een link naar de cover: Kiki van Montparnasse #1 - Kiki van Montparnasse | Comic Stripshop, online strips en stripboeken kopen en bestellen - comicstripshop.com

Kiki van Montparnasse ***

Verstripte biografie van model en kunstenares Alice Prin/Kiki van Montparnase. Het levert een bijzonder sfeervol verhaal op over de hoogtijdagen van de Franse kunstscene in de jaren '20 waarbij verschillende kunstzinnige grootheden naar Parijs trokken om zich te mengen in dat wervelende wereldje. Kiki voelt zich als het middelpunt en gaat diverse turbulente relaties aan met mannen. Uiteindelijk is het een beetje een ''straightforward'' verhaal van een dame die zich onttrekt aan de gebruikelijke zeden en haar eigen seksualiteit de vrije loop laat. Dat wordt wel erg dik aangezet door haar het grootste gedeelte van de strip poedelnaakt rond te laten lopen. Ik ben ook niet helemaal te spreken over de ietwat onaf aanvoelende tekenstijl, maar tijdens het lezen raakte ik wel eraan gewend.

avatar van Pageturner
Regelmatig rijst de vraag of we strips nu als literatuur moeten zien of niet. Ik heb daar altijd een beetje een dubbel gevoel bij. Bij een strip maak je immers altijd de afweging tussen het verhaal en de tekeningen. Een reeks als Fog bijvoorbeeld, heeft een schitterend, razendspannend verhaal, maar werkelijk spuuglelijke tekeningen. Ja, wat doe je daar dan mee?
Daarom vind ik dat we strips niet volledig als literatuur moeten zien, omdat het tekenwerk ook zo'n grote rol speelt. Mijn favoriete strips zijn dan ook meesterwerkjes die een schitterend verhaal combineren met schitterende tekeningen: De eeuwige oorlog van Marvano, De Chninkel van Van Hamme en Rosinski, Monster van Naoki Urasawa, Coma van Steven Dupré, De meesters van de gerst van Van Hamme en Vallès, Op zoek naar Peter Pan van Cosey, De dorpsgek van Schoonvergeten van Didier Comès... Teveel om op te noemen.
Jammer dat al deze verhalen zo 'cult' blijven, zo'n nichewereldje: de gewone man in de straat denkt bij strips ogenblikkelijk aan Kuifje en Suske en Wiske (niet dat daar iets mis mee is, natuurlijk, alle Kuifjealbums blijven stuk voor stuk geweldig en van Suske en Wiske zijn er ook een aantal heel goede) en als er in de pers al wordt gesproken over (gruwel gruwel) 'de betere strip', dan beperkt zich dat steeds tot Watchmen en Maus. Uitstekende verhalen, maar er is nog zoveel meer dan dat!

Hmmm, nee, literatuur is het inderdaad niet. Maar literatuur is dan ook overschat. Net zoals zogenaamde literatuur-liefhebbers/kenners het medium strip maar al te vaak onderschatten......het lijkt vaak wel of de 2 elkaar niet verdragen of zo.

Ik kan je de Sandman reeks van Vertigo (Neil Gaiman !!!) van harte aanbevelen.

Nieuwe vandaag gehaald...

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.akim.nl/afbeeldingen/79116-rode-ridder-235-de-witte-waan.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


avatar van Chungking
Laatste tijd wat meer 'graphic novels' aan het lezen, en dit staat me eigenlijk wel bijzonder aan.

Aanraders met stip zijn voorlopig:
-Watchmen (Alan Moore)
-Bone (Jeff Smith, echt heel leuk dit!)
-De Dagelijkse Worsteling (Manu Larcenet)
-Maus (Art Spiegelman)

En ook Sin City en The Walking Dead waren goed

PeterW schreef:
Stephen King - Creepshow

(afbeelding)

Een graphic verhalenbundel.

Een vijfluik van horrorverhalen, geïnspireerd op de oude DC horrorcomics. In 'Father's Day' brengt een zombie een vaderdagstaart naar zijn dochter. In 'The Lonesome Death of Jordy Verril' ontdekt een boer een meteoriet en wordt daarna ziek. In 'Something to Tide You Over' begraaft een man zijn vrouw en haar minnaar in het strand en wacht tot het vloed wordt. In 'The Crate' wordt een geheimzinnige kist met een in de kelder van een school gezet. Helaas zit er een beest in een krat dat al gauw ontsnapt. In 'They're Creeping Up On You' krijgt een rijke man gezelschap van ontelbare kakkerlakken.

De vijf verhalen zijn ook opgenomen in de gelijknamige film.


Van Bernie Wrightson heb ik nog de originele Frankenstein (en ook nog een boek met outtakes die jaren later uit kwam). Een herdruk is tegenwoordig weer verkrijgbaar, ik zie hem bij abc in Amsterdam liggen elke keer als ik er ben. Dan heb je dus het boek van Shelley, met de adembenemende tekeningen van Wrightson.

Dit soort werk dus...

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.chrismclaren.com/blog/wp-content/images/2007/06/f_study_det.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.crescentblues.com/11issue/bernie_2243_060_1_ab_net.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.bernie wrightson | Tumblr

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://2.bp.blogspot.com/-k5BHU88c5-E/TqYMHKHJQ0I/AAAAAAAAAXg/w_ddjQKhqn8/s1600/BernieWrightson_Frankenstein_p146-147_transparency_crop.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.illustrationartgallery.com/acatalog/WrightsonFrank1.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


Paar stripjes gehaald...

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://i49.tinypic.com/2dgj2tx.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.

[/quote]

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://i45.tinypic.com/14j0vfb.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


avatar van Freud
Wie maakt tegenwoordig De Rode Ridder? Zit daar een team achter of toch één leidende auteur / tekenaar? Want Biddeloo is het duidelijk niet meer, dit is niet zijn stijl.

avatar van Pageturner
Biddeloo is overleden in 2004, sindsdien zijn het Martin Lodewijk en Claus Scholz die de reeks verderzetten (en ben ik gestopt met de nieuwe albums te lezen).

Inderdaad, het team zoals hierboven genoemd. En eerlijk gezegd vind ik dat prima. Karel Biddeloo vond ik altijd zijn charme hebben. Ik heb de man ook nog wel eens ontmoet en een originele tekening van Demoniah laten zetten in een album. Maar het was wel allemaal een beetje van hetzelfde op een gegeven moment. En ik vind dat we nu weer wat meer het avontuur opzoeken zogezegd. En ook vind ik het tekenwerk van Scholz beter, Biddeloo was toch eigenlijk best een beperkt tekenaar, had zeker zijn charme zoals gezegd, maar beperkt. Natuurlijk is dit ook een kwestie van smaak/persoonlijke voorkeur, dat speelt uiteraard mee.

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Ik heb ook een verzameling strips. Mijn favorieten zijn FC Knudde, De Stamgasten, Isabelle Avondrood, Inspecteur Canardo, Cocco Bill, Creepy, Macabre, 1984, Philémon, De Huurling en Cowboy Henk.

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://brabosh.files.wordpress.com/2010/10/canardo.jpg?w=604

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


Nieuwe strips...

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://i.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/5/20/50ca0944b20b1/detail.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://s3.amazonaws.com/zenescope-production/app/public/system/images/208/original/tfwtpb01.jpg?1311174840

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://s3.amazonaws.com/zenescope-production/app/public/system/images/283/original/tfwtpb02.jpg?1311174944

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://s3.amazonaws.com/zenescope-production/app/public/system/images/468/original/tfw03_tpb_cover.jpg?1311175218

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/74/40/147440_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


Paar dingetjes van de laatste tijd....

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.within-temptation.com/wp-content/uploads/2012/10/The-Unforgiving-Penance-Part-six.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.

[/img]

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://img2.imagesbn.com/p/9781401231637_p0_v1_s600.JPG

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.fameuzefanclub.nl/local_resources/image/321.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


De laatste strip-aankopen...

Nieuwe strip aanwinsten...

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/86/52/148652_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/69/76/136976_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/38/19/143819_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/59/74/85974_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/56/72/125672_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/61/20/96120_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.blogcdn.com/www.comicsalliance.com/media/2011/06/4da78545b928d.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/97/47/119747_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.archonia.com/images/samples/32/40/133240_s0.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.The sixth gun stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, nu alle tpb's maar eens besteld.
Eerste nummer is hier gratis te zien/lezen....western/fantasy/horror...bevalt me wel... Miss Free Comic Book Day? Read Oni's 'The Sixth Gun' #1 Here For Free - ComicsAlliance | Comic book culture, news, humor, commentary, and reviews
Nbc schijnt hier trouwens een pilot van besteld te hebben, dus een tv-serie behoort tot de mogelijkheden.

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.stripweb.be//stripverhalen/250_1932013144134-de-rode-ridder-238-het-godsgericht.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://www.zeelandnet.nl/weblog/data/leukehobby/item_images/img_13675911463307.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


Strip :

Eindelijk gevonden, de strip van de film!

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://media.warp.net/images/DMSgraphicnovelcoversmallerwarpnet.jpg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.


avatar van the Cheshire cat

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.boekmeter.nl/callbacks/imageproxy.php?img=http://1.bp.blogspot.com/-KgqCMqkUzHE/Tslvl1z5rEI/AAAAAAAAAhA/-TiKqbclAfg/s320/IMG_6060.JPG

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat BoekMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe BoekMeter met je privacy omgaat.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:36 uur

geplaatst: vandaag om 18:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.