menu

De Site / Gebruikers / Wat lees je nu?

zoeken in:
avatar van Arkan
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcTrzRg8GZDWNxBXwAgtQciJTgY1_SKCBFCUfPXrv9LDWOpcQbmwbIw&usqp=CAc


Staat hier niet op het forum en is weer eens wat anders, maar met de komst van ons 10e boxerkind toch weer maar even bij lezen en alles weer opfrissen. Al zal onze grote boxerzoon wel helpen bij het opvoeden van zijn kleine broer.
Nog 3 weken wachten en dan is het een feit. Of ik dan nog veel aan lezen toekom de 1e tijd is ook een vraag, maar we gaan ons best doen.

avatar van Robsessie
Cliënt E. Busken, van Jeroen Brouwers, ligt momenteel naast m'n bed. En Hoeren, van Ischa Meijer, naast de bank. Dat leek mij de veiligste oplossing.






avatar van Robsessie
Uit het leven van een hond, van Sander Kollaard.


avatar van psyche
psyche (crew)
Naast voor de derde keer heerlijk weglezend avontuur No Mercy: A Journey to the Heart of the Congo - Redmond O'Hanlon (1998) - BoekMeter.nl

Het eveneens fijn om te lezen Je Kunt Het Maar Eén Keer Doen: Een Persoonlijke Zoektocht naar Sterven, het Grootste Taboe in Ons Leven - Barbara van Beukering (2020) - BoekMeter.nl
Een must voor mensen die professioneel te maken kunnen krijgen met het (mogelijk gaan) sterven van mensen, maar ook voor mensen die zelf deze boodschap kregen en/of hun naasten… (dat weet ik nu al).








avatar van eRCee
Ik lees 'De Kapucijner crypte' van Joseph Roth. Vandaag zat ik daarbij vlak voor het Stefan Zweig-huis in Salzburg. Daar weer naast staat een Kapucijner klooster.

avatar van misterfool
"Read some Kerouac and it put me on the tracks to burn a little brighter now"
(...) It's getting late in the game to show any pride or shame
I just burn a little brighter now, burn a little brighter now"
https://www.boekmeter.nl/images/cover/0/69.jpg?cb=1516019301





avatar van Jason82
In mijn jeugd heb ik veel naar een casettebandje van het album Genesis van de gelijknamige band geluisterd, mooie herinneringen! Eens zien wat deze man allemaal te vertellen heeft...

https://www.boekmeter.nl/images/cover/59000/59346.300.jpg






Gast
geplaatst: vandaag om 09:13 uur

geplaatst: vandaag om 09:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.