menu

De Site / Gebruikers / Even voorstellen...

zoeken in:
avatar van J.Bell
Janny, 24 jaar en via Moviemeter ben ik hier terecht gekomen.

In de weekenden zit ik veel op Moviemeter, aangezien ik in het weekend ook de meeste films kijk.
Normaal gesproken was ik ook veel op MuMe te vinden en als ik zelf weer internet heb, dan zal ik daar ook wel weer vaker te vinden zijn.
Ik ben zeer benieuwd naar deze site, want naast muziek en film, vind ik het ontzettend leuk om te lezen...


Ik vind trouwens dat iemand de taak op zich moet nemen om oude bekende Zachary Glass over te halen deze site te bezoeken

Hey ik ben mikey. Soms lees ik wel eens een boek maar nooit meer dan 1 per maand gemiddeld (plusminnus 12 per jaar dus ). Mijn favoriete schrijver is WFH(ermans) maar lees ook alles van Michel houellebecq (ook al vind ik zijn boeken vreselijk). En mijn favoriete site is Moviemeter.nl.

27/M/Maastricht , cichlisuite op Musicmeter, lees graag :

Dostojevski, Kafka, Kundera, Tolstoj, Mann, Musil en sinds een tijdje ben ik gegrepen door Murakami. In theorie zou Houellebecq bij mij moeten passen, echter vind ik zijn werk ook vreslijk hoewel ik toch 3 werkjes van hem in mijn boekenkast heb staan.

Verder vind ik het lezen van maatschappijkritische boeken ook erg aangenaam, "Tijd van onbehagen" van Ad verbrugge heeft mij de schellen van de ogen doen vallen om in het jargon van Dostojevski te spreken.

Het zal mij benieuwen hoe deze site zich gaat ontwikkelen

mikey schreef:
Mijn favoriete schrijver is WFH(ermans) maar lees ook alles van Michel houellebecq (ook al vind ik zijn boeken vreselijk).


Bespeur ik daar een cynische kijk op de mensheid?

heey

ik ben ook al aangemeld bij musicmeter en bij moviemeter,
ik luister graag muziek, kijk eens graag een filmpje, en als ik dan nog tijd overheb lees ik ook wel eens graag een boek, als komt dit er spijtiggenoeg de laatste tijd wat minder van...

groetjes
dollie

T.O. schreef:
(quote)


Bespeur ik daar een cynische kijk op de mensheid?


...of misschien een vorm van literair masochisme

avatar van JJ_D
Maanrag schreef:
Dostojevski, ...


Net 'De Idioot' achter de rug, en dat is me alvast heel goed bevallen; goed voor 4*

Mijn naam is trouwens Jan-Jakob Delanoye (jawel, genoemd naar Slauerhoff; met de Vlaamse k echter), mijn grootste hobby's zijn film, muziek (wat mijn aanwezigheid op beide andere sites verklaard), schaken, "acteren", etc.
Geen echte favorite schrijvers trouwens, bij het gebrek aan gelezen serieuze literatuur (Dosto is de eerste, denk ik).

Hallo, ik ben Ron, woonachtig in Megen en vanaf september student aan de HAN in Nijmegen als docent Engels tweede graads in wording. Misschien kennen jullie me al van Music en Moviemeter (lijkt me niet), alhoewel ik op musicmeter niet bepaald post-actief ben, kom er meer om te kijken wat anderen van een bepaald album denken en af en toe een stem te plaatsen.

Ik ben zeer verheugd met deze site, al lees ik niet veel. Het punt is namelijk: ik twijfel te vaak of een boek is wat ik zoek en ik heb geen bibliotheek-pasje. Maar hopelijk gaat dat vanaf nu veranderen en zal ik me door jullie allen hoogstaande literatuur laten recommenderen.

Gr.

avatar van eRCee
Maanrag schreef:
Dostojevski, Kafka, Kundera, Tolstoj, Mann, Musil en sinds een tijdje ben ik gegrepen door Murakami.

Verder vind ik het lezen van maatschappijkritische boeken ook erg aangenaam, "Tijd van onbehagen" van Ad verbrugge heeft mij de schellen van de ogen doen vallen om in het jargon van Dostojevski te spreken.

Maanrag, laten wij handen schudden.

Alleen Mann, daar ben ik nog nooit doorheen gekomen. Niet voor niets wordt De Toverberg om andere redenen dan kwaliteit ook wel de Mount Everest van de literatuur genoemd.

Hey

Ik ben ? en ben 17 jaar.
Ik ben actief lid op Musicmeter en passief lid op Moviemeter.
Op musicmeter weliswaar met een andere gebruikersnaam (jammer genoeg) die ik hier niet ga verkondigen
Mijn favoriete:
muziek: The Cure, Placebo, Siouxsie & the Banshees
films: Halloween, Suspiria, 54,...
boeken: bijna alleen Harry Potter!

avatar van sn@ke
[email protected] , in september 18 en actief op movie- en musicmeter. Hoop hier heel wat leuke en interessante lectuur te ontdekken.

godlydevil, 15, godlydevil7 op MuMe plaats alleen niet overdreven veel berichten daar,

avatar van handsome_devil
Madelon, 16, zit ook op MuMe (onder dezelfde naam) en misschien zorgt deze site er wel voor dat ik weer zin krijg in lezen

avatar van donnie darko
Hey, ik ben donnie darko, de meesten van jullie kennen mij waarschijnlijk wel al van op moviemeter, waar ik ook donnie darko heet, en vanop musicmeter, waar ik swoon heet.
Ik ben heel blij dat deze site er is gekomen, want ik lees heel graag. Ik heb wel nog niet zoveel boeken gelezen, maar ik ga er zeker aan werken.

Maanrag, laten wij handen schudden.

Alleen Mann, daar ben ik nog nooit doorheen gekomen. Niet voor niets wordt De Toverberg om andere redenen dan kwaliteit ook wel de Mount Everest van de literatuur genoemd.


Ah, dan ben ik nu al benieuwd naar je interpretatie van het einde van "de dubbelganger" van Dostojevski
"De Toverberg" is erg zware kost, ben er zo'n 10 jaar geleden mee begonnen en duidelijk dat ik er destijds nog niet rijp genoeg voor was.

Ik ben ook van de partij

De naam is Jeroen, mijn passie ligt bij film en dus bij MovieMeter. Ik lees helemaal geen boeken omdat ik daar absoluut het geduld niet voor heb. Ik lees dan weer wel heel veel filmscripts omdat ik zelf nog een keer een script wil gaan schrijven.

Dus heb ik me hier toch maar aangemeld omdat anders mijn nickname misschien door iemand anders was gejat en dat kan ik natuurlijk niet toestaan

avatar van eRCee
Maanrag schreef:
Ah, dan ben ik nu al benieuwd naar je interpretatie van het einde van "de dubbelganger" van Dostojevski

Deze zomer was ik van plan om Boze Geesten te lezen. Maar toen ik eergisteren erin begon kwam ik erachter dat ik hem al eens gelezen had. Niet een van zijn besten wat mij betreft, dus ik denk dat ik pas. In plaats daarvan zal ik eens op zoek gaan naar De dubbelganger.

Heb ik eindelijk eens een mooie kans om voor mezelf een andere nick aan te nemen, maak ik er geen gebruik van! Gelukkig gaan vele toch ook voor het feest der herkenbaarheid

Momenteel 32 jaar oud en op dit moment levend in kermisstad nr 1. van het land.

Films kijk ik graag en daar mag ik ook graag over ouwehoeren. Muziek daar luister ik liever na. Boeken lees ik ook erg graag alhoewel ik vrijwel niets heb met de "echte literatuur". Dit neemt niet weg dat ik een aantal boeken in de kast heb staan die ik met liefde en plezier wil toevoegen.

Geloof dat ik me hier wel weer ga vermaken op BoMe!

Gotti hier, op Mum en op Mom. Wonend in een gat waar je je schoonmoeder nog niet zou wensen en vanaf aankomend jaar weer student, na een jaar sabbatical. Fervent filmkijker, in mindere mate muziek luisteraar en sinds een jaar of twee ook weer een fervent lezer, dus dan is boekmeter een welkome aanvulling op de meter-serie.

Respekked(René), MoM en ook aangemeld op Mum(maar daar doe ik niks aan. Luister bijna geen albums). Student in Nijmegen, hard ploeterend voor mijn P. Geschiedenis. Was al aardig filmkijker, since moviemeter veel filmkijker. Boeken lees ik af en toe. Groot fan van de Harry Potter reeks. Pak af en toe wat 'serieuzer werk'. Nu bezig in Geert Mak's 'In Europa'. Sluit toevalliger wijs perfect aan bij het tentamen Nieuwste Tijd dat ik eind augustus moet herkansen .

Wish me luck

Ben AngrodPallanén, op MovieMeter als Angrod_Pallanén, op MusicMeter als Angrod-Pallanén en in het echte leven als Manju Reijmer. Naast films, series en muziek is boeken mijn passie dus hier zal ik het zeker naar mijn zin hebben!

Mojo Pin
Hoi ik ben Mojo Pin van Musicmeter. En ik wil graag meer boeken lezen.

Goedendag, ben Epitaph jullie wellicht bekent van MoMe en of MuMe.

Maanrag schreef:
"Tijd van onbehagen" van Ad verbrugge heeft mij de schellen van de ogen doen vallen om in het jargon van Dostojevski te spreken.


Die staat ook op mijn to-read-list, heb hem al in mijn bezit

Hoi, David hier, bekend van de MuMe crew. Ook op MM kom ik af en toe en hier ben ik in de toekomst ook wel sporadisch te vinden denk ik.

Mijn passie ligt toch vooral bij het luisteren van muziek, ik kijk zo nu en dan een filmpje en lees misschien 2 boeken per jaar. Echt veel zullen jullie mij hier niet zien dus.

avatar van thomzi50
Ik ben sinds relatief korte tijd actief lid van zowel Movie- als Musicmeter maar ben niet zo'n lezer. Zal ik nooit worden, maar ik denk dat deze site mijn interesse wel (meer) weet te wekken.

Stan, 15 jaar

Mensen kennen me misschien wel van Moviemeter en Musicmeter

Ik hou erg veel van series, films en muziek en zo nu en dan lees ik ook wel graag een boek..

Ik heb samen met Manju ook een eigen site (die gaat over series) (kan je vinden bij me profiel)

Ik ben Ward, 17 jaar. Ik ben op MuMe best wel actief met dezelfde gebruikersnaam. Op MoMe ben ik passief lid (WardT).

Ik lees niet heel veel boeken en ik denk ook niet hier erg actief te zullen zijn, maar misschien gaat er wel een nieuwe wereld voor me open door deze site.

Welkom Stan en Ward ook natuurlijk

Gast
geplaatst: vandaag om 19:37 uur

geplaatst: vandaag om 19:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.