menu

De Site / Gebruikers / Even voorstellen...

zoeken in:
avatar van brajoapau
Dag iedereen,

Zal ik me ook hier maar eventjes kort voorstellen; de naam is Paul, 47 jaar en afkomstig uit Oudenaarde.
Vandaag me ingeschreven op boekmeter, en inmiddels ook mijn eerste toevoeging (dankzij een hulpvaardig crewlid weliswaar ) toegevoegd op de site; verder maak ik ook onderdeel uit van de crew op die andere meter site.

avatar van PeterW
Welkom

avatar van Ted Kerkjes
Welkom, Paul!

avatar van mjk87
Welkom Paul, en fan van Depeche Mode?

avatar van Arkan
Welkom op Boekmeter Paul? veel leesplezier.

avatar van brajoapau
mjk87 schreef:
Welkom Paul, en fan van Depeche Mode?


Is dat zo overduidelijk dan misschien?


Arkan schreef:
Welkom op Boekmeter Paul? veel leesplezier.


Moet eerlijk toegeven dat ik niet zoveel boeken lees ; maar merkte op dat het boek nog niet op de site stond, dus vandaar dat ik me hier ook maar even ingeschreven heb; maar het lijkt me hier sowieso ook wel een fijne community hoor.

avatar van Jason82
Welkom Paul!

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
Welkom Paul en veel plezier op BoekMeter!

avatar van psyche
psyche (crew)
Hartelijk welkom, Paul!

Hoi, Ik ben sinds enkele jaren in mijn vrije tijd aan de slag als misdaadauteur. Rond deze tijd verschijnt Bling Bling 3, het sluitstuk van de Bling Bling trilogie die erg goed onthaald werd in het misdaadgenre (winnaar Hercule Poirotprijs 2016, Diamanten Kogel 2016, Schaduwprijs 2017, shortlist Hercule Poirotprijs 2016, Longlist Bookspot Gouden Strop 2018. Benieuwd om met jullie kennis te maken. Jan

avatar van Jason82
Welkom Jan!

avatar van Arkan
Welkom Jan.

avatar van vonrooden
Hallo,
in mijn zoektocht naar 'het volgende boek om te lezen' ben ik op deze website uitgekomen. Qua literaire voorkeuren beschouw ik mezelf als zoekende. In het verleden heb ik voornamelijk veel genrefictie gelezen, en ik merk dat dergelijke boeken nog geregeld een aantrekkingskracht op me hebben. Vaker wel dan niet krijg ik echter een 'been there, done that' gevoel wanneer ik zo'n boek opensla.
Dus om die reden ben ik begonnen met een poging tot uitbreiding van mijn smaak. Veel heb ik nog niet gelezen, dus als type lezer kan ik mezelf moeilijk omschrijven. Een zekere mystiek in literatuur blijft me aanspreken, en ik weet nog niet zeker of zwaar realisme om die reden me echt ligt.
En om die reden ben ik dus hier, om dat uit te vinden.

avatar van eRCee
Welkom! Bij de combinatie 'beginnende lezer en 'mystiek in literatuur' komt bij mij direct de volgende titel op; De komst van Joachim Stiller van Hubert Lampo.

avatar van vonrooden
En al direct een suggestie, waarvoor dank.
Ik zet 'm direct op de lijst voor het volgende bibliotheekbezoek.

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
welkom en veel plezier op BoekMeter

avatar van Ted Kerkjes
Welkom, vonrooden! Veel plezier op BoekMeter.
(Enne: ik kan De komst van Joachim Stiller óók aanbevelen. )

avatar van Jason82
Welkom vonrooden en veel succes met je "zoektocht". ?

avatar van Ulysses
Hallooo

Mijn profiel bestaat al eventjes, maar mijn focus op literatuur is eventjes zoek geweest. Gelukkig heb ik deze terug gevonden tijdens mijn recente reis door Thailand. Waar ik voor rust op te zoeken eindelijk nog eens de focus kon leggen op een boek. En vooral ontdekte ik wat een boek kan doen met een mens. Achter elke pagina schuilt zich weer nieuwe belevingen, interessante weetjes, personages die mogelijks een connectie vormen of een absolute verrassing.
Waarbij ik besefte dat literatuur mij toch weer enorm kan prikkelen. Erg leuk gevoel, zelf ook weer aan het poëzie schrijven geraakt en heb het idee dat dit een start kan zijn van iets moois. De literatuurwereld ligt nog zeer open voor mij, dus laat deze site een extra prikkeling zijn voor veel moois te ontdekken. En ik hoop veel van mijn ervaringen hier te kunnen delen.

Cheers,

Niki

avatar van mjk87
Welkom

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Veel plezier op de site!

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jan en ik ben 17 jaar oud. Ik heb me hier eigenlijk aangemeld omdat ik op zoek ben naar een boek dat ik niet online kan vinden. Ik hoop dat jullie mij hier wellicht bij kunnen helpen.

Jan

avatar van Jason82
Welkom Jan!

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Welkom op de site Jan, heb naar S. le Gob - Oorlog over Groesbeek gezocht, maar verder dan niet meer bestaande advertenties op Marktplaats kom ik niet. Wel een Groesbeek boek dat nog wel verkrijgbaar is.

Hallo,

Er zijn meer boeken over de oorlog in Groesbeek inderdaad. Ik ben echter specifiek op zoek naar dit boek. Toch bedankt voor het meedenken!

avatar van Boek&Filmfreak
Hoi,
Ik heet Demian.
Vroeger was ik verzot op lezen, maar dat kwam in het zwang.
Jaren lang vooral veel voetbal en films gekeken en gegamed (op Movie en gamesmeter heet ik Ajax&Filmfreak), nu heb ik echter het lezen weer ontdekt.
Dat komt voornamelijk omdat ik op mijn werk de mogelijkheid heb om veel te lezen.
Ik lees op het moment voornamelijk misdaad, vroeger las ik voornamelijk geschiedenis....

Vriendelijke groet,

Demian

avatar van Shaky
Welkom Demian. Genoeg te vinden op deze site qua misdaad en geschiedenis. Wellicht dat je zelfs nog wel wat andere genres en auteurs gaat ontdekken. Have fun.

avatar van Slainte_Mhath
Welkom Demian!

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Welkom Demian en veel plezier op de site!

avatar van Arkan
Welkom op de site Demian, veel plezier hier.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:02 uur

geplaatst: vandaag om 22:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.