menu

De Site / Gebruikers / Even voorstellen...

zoeken in:
avatar van Jordy
ook hier maar

Ik ben nog steeds Jordy, inmiddels al weer 26 jaar, woon in Hilversum en ben software ontwikkelaar van beroep

avatar van Kasjper
Ik ben Kasper, op MovieMeter beter bekend als Quentin. Op het moment 18 jaar, filmliefhebber en lees ook wel eens graag een boek. Begin binnenkort aan de studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven.

Ik ben Guido, 18 jaar, op Moviemeter en Musicmeter ook aanwezig onder de naam Quido (hoewel op MuMe niet 'berichtenactief'). Groot filmliefhebber en lees ook redelijk wat boeken, net als film voornamelijk werken die uit ons eigen land afkomstig zijn. Vanaf september studerende aan de Universiteit Maastricht (Economics).

Ik ben een blad wijzer, uit Groningen, momenteel 24 jaar, op MuMe beter bekend als JonnieBrasco. Lees sporadisch een boek uit, maar verwacht me toch zeer te gaan vermaken op boekmeter. Misschien gaat er weer een wereldje open.

1 blad wijzer schreef:
Ik ben een blad wijzer


Jonnie


Ik ben Jelle ... The Scientist op Music- en Moviemeter (op de 2e nauwelijks actief)..

Ik ben student Advanced Technology aan de universiteit Twente, woon op kamers in Enschede en af en toe bij mijn ouders in Zwolle...

Dit jaar ga ik echter weinig studeren maar tijd maken voor dingen als Faculteitsraad, secretaris studievereniging, geven van werkcolleges wiskunde en practica opzetten...

Mijn interesse in boeken is groter dan mijn interesse in films en kleiner dan die in muziek. Films kijk ik bijna nooit... muziek loopt continu (nu Van Morrison - Astral Weeks). En een boek pak ik er zo nu en dan bij...
Ben nu voor de tweede keer in 'Honderd Jaar Eenzaamheid' van Gabriel Garcia Marquez bezig, en heb net Wilde Zwanen, van Jung Chang uit... de eerst zal hier zeker wel inmijn top10 belanden. En verder hoop ik hier veel nieuwe dingen te ontdekken

Ik heb maar weer dezelfde username aangehouden, anders wordt het wat lastig.
Een korte introductie. Ik ben Mark, 23, zojuist afgestuurd Bestuurskundige en lees graag. Gelukkig kan ik de studieboeken nu definitief inwisselen voor wat meer ontspannende boeken..

Sietse, 27, Amsterdam

Mum - Sietse
Mom - masterrossi

lees niet veel, maar wie weet komt het nog.

Ik ben Jeroen, aka obsessed, zelfde username als op MuMe en MoMe, waar ik vooral op de eerste actief ben.

Ben in principe niet iemand die boek na boek uitleest, maar als ik tijd over heb (wat de laatste tijd niet echt het geval was) vind ik het toch een aangename bezigheid. Denk ook wel dat deze site een impuls zou kunnen zijn.

P.s. wie opent het "wat lees je nu"-topic

avatar van HiLL
Ik ben HiLL en lees geen boeken.

avatar van Zelva
HiLL schreef:
Ik ben HiLL en lees geen boeken.


Maar je vindt het wel leuk om discussies over boeken te lezen?

avatar van HiLL
Zelva schreef:
(quote)

Maar je vindt het wel leuk om discussies over boeken te lezen?

Nee, ben Mume verslaafd en wilde me wel even registreren.

Ik ben Apenootje, ik studeer vanaf volgend jaar Latijn-Moderne Talen. Ik lees het liefst (medische) thrillers en ik heb net 2 muggen doodgeklopt.

avatar van Hannibal
Ik ben Jeroen, passief lid van MuMe en actief lid van MovieMeter.

Ik lees elke dag, maar ik doe toch enkele weken, soms maanden over 1 boek, omdat ik meestal in bed lees, en dat elke dag slechts enkele pagina's volhoud, en de volgende avond weer enkele pagina's moet terugbladeren, omdat ik de avond daarvoor te moe was om het verhaal te volgen.

Ik zal vanaf nu beter mijn best doen.

avatar van Zelva
Hannibal schreef:
Ik lees elke dag, maar ik doe toch enkele weken, soms maanden over 1 boek, omdat ik meestal in bed lees, en dat elke dag slechts enkele pagina's volhoud, en de volgende avond weer enkele pagina's moet terugbladeren, omdat ik de avond daarvoor te moe was om het verhaal te volgen.


Heel heel erg herkenbaar. Ik krijg ook zowat niets meer uit. Vroeger las ik heel veel in bed en in het openbaar vervoer. Tegenwoordig kom ik in beide niet veel verder dan wat bladzijdjes voordat ik in slaap val.

En ik vind het toch zo verdraaid zonde van mijn tijd, dat slapen.

neo
Heet neo...

Naar het schijnt zijn er mensen die- door ziekte weliswaar- geen behoefte meer hebben aan slaap. Beeld je eens in welke mogelijkheden dat dat meebrengt
Totdaar de overbodige info

Dustyfan
Paula, 34 jaar, getrouwd met FisherKing en moeder van Hermelien. Onder dezelfde nick ook actief op Moviemeter. Qua leesgedrag kan ik me bij Hannibal en Zelva aansluiten.

Emre, 16, ik houd wel van lezen, als ik er maar tijd voor heb. Op MM actief als Turkeyloverz.
Ik kan niet wachten totdat we echt kunnen beginnen met Boekmeter.

avatar van katie morosky
Stefanie uit Antwerpen. Op MuM gebruik ik de naam van de funkmaster George Clinton maar op MM dus deze nick. Ik ben al zo'n paar maanden minder actief omdat ik drie jobs combineer (als je dan toch wil werken moet je er meteen voor gaan!), mijn hoofdberoep is leerkracht Nederlands. Verder heb ik wel wat boeken gelezen, graag gelezen... en dan voornamelijk Literatuur vanuit een zeker snobisme (als je dan toch wil lezen moet je er meteen voor gaan!).

Mireille, 34 jaar, op MuMe ook haakje.
Moest als kind afgeremd worden en werd beperkt tot 1 boek per dag, kan erg snel lezen.
Nu ik studeer (naast mijn werk) probeer ik minimaal 1 boek per week te lezen, nu het vakantie is lees ik er wekelijks minimaal 3.
Ik hoop hier ideeen te krijgen voor wat meer literaire romans, lees wel voor de lol dus hou niet (meer) van zware kost.
Ik probeer om de 2/3 thrillers een 'wat zwaardere' roman te lezen maar vind het lastig om uit alle titels te kiezen. Fantasy is (vaak) niet aan mij besteed.
Sinds kort dwing ik mezelf boeken die ik echt niks vind NIET uit te lezen, erg bevrijdend
Mijn eerste bibliotheekervaring op mijn 6e was onvergetelijk (bijna religieus, ik heb letterlijk gehuild van dankbaarheid. Zoveel boeken! en je mag ze allemaal lezen! ) , ik ben een trouwe biebganger en koop bijna nooit boeken.
Itt tot Katie en veel anderen hier ben ik dus meer een veelvraat dan een connaisseur, dus wellicht kan ik hier nog iets leren

obsessed schreef:

P.s. wie opent het "wat lees je nu"-topic
Ik had hem ook op MuM geopend. Waarom zou ik er geen traditie van kunnen maken.

Da Jando op MM, eveneens dajando op MuM. Ik houd van lezen, maar doe het véél te weinig. Het is voor mij een tijdvretende bezigheid want ik ben nogal een trage lezer.

Vroeger erg weinig gelezen, want lezen was nu eenmaal niet cool. Na tips uit het boekentopic op MM was mijn interesse gewekt en heb ik me gewaagd aan boeken van oa. Brett Easton Ellis en Paul Mennes wat ik helemaal te gek vond.

Wie weet wordt boekmeter de katalysator die me meer aan het lezen zet

Ik kijk vrolijk rond...

Ik ben Savannah, eh, is maar bijnaam. Uit katwijk, 25 jaar en samenwonend... Ik ben lid van MovieMeter (niet bij musicmeter, niets voor mij ivm doof). Ik lees dolgraag plus kijkt graag naar films.

Dennis
Hoi allemaal,

Ik ben een fanatieke lezer van 'C- en B-boeken' geweest als kind, dit is een stuk minder geworden al ga ik momenteel de goede kant weer op. Voor school lees ik enkele Nederlandse literatuur-boeken en heb laatst voor m'n eigen plezier De Da Vinci Code gelezen. Morgen ga ik naar Slowakije op vakantie, terwijl ik onderweg ga beginnen aan De Delta Deceptie. Ook Het Bernini Mysterie heb ik hier nog liggen.

Op MovieMeter ben ik US_Raider.


Hoi iedereen! Ik ben feanaro surion op moviemeter(walg) en heb nu de kans af en toe eens een berichtje te plaatsen onder mijn eigen naam hier(stukken beter). Lees de laatste tijd niet zoveel, en aangezien ik alleen thuis ben deze vakantie zal dat ook wel zo blijven maar als ik begin met lezen doe ik niet langer dan 2 dagen over een boek. Ik ben 17 jaar en mijn favoriete boek is op dit moment In de Ban van de Ring(cliché gezien mijn filmtoptien). Heb bij nader inzien trouwens wel net gelezen en wel 'Vrouwen op het binnenhof', ik denk dat de titel zichzelf uitlegt, het zijn allemaal interviews met vrouwelijke politica.

Low Husky
Hoi! Ik ben lowhusky op moviemeter, 14 jaar, ik lees deze vakantie meer marvelcomics dan boeken. Mijn favoriete boeken zijn onder andere lyc-drop, de val van de vredeborch, around the world in 80 days en die dingen. Op dit moment ben ik bezig met De levende kanonskogel en Oorlog zonder vrienden. Tot ziens op boekmeter!!

avatar van Yak
Yak
Mij is Yak.

Hoi,

ik ben Martin, 35 jaar en in het dagelijks leven journalist. Ik ben een verwoed MuMe-deelnemer en een passieve MoMe-user. Muziek en boeken zijn toch grotere passies dan films.

Ik ben ontzettend blij met deze Boekmeter, omdat ik het heel leuk vind leeservaringen te delen. Onder meer om die reden ben ik een tijdje geleden een weblog begonnen, die voornamelijk over platen en boeken gaat.

Ik heb net even geturfd en telde 24 gelezen boeken dit jaar, dus net iets minder dan 1 per week. Daarbij is de helft fictie en de andere helft non-fictie. Ik hoop dat Boekmeter ook veel literatuur-liefhebbers zal trekken, want daarmee heb ik het meest.

We wachten af, maar nu al zit ik in de startblokken om te discussiëren over Vestdijk, Hermans, Brouwes, Grunberg en nog veel meer moois dat de Nederlandse literatuur te bieden heeft.

Ik ben Peter, 32 jaar en werkende in een casino.
Ook ik kom via Musicmeter binnen hobbelen hier en denk dat ik hier wel zo af en toe zal verschijnen.

Ben geen verwoed lezer eigenlijk, heb meer van die periodes dat ik af en toe wat lees. Mijn favoriet is Paulo Coelho en ben benieuwd hoe mensen over zijn schrijven denken.

Maar voornamelijk zul je mij dus op Musicmeter vinden, Moviemeter zit ik praktisch nooit, omdat films me niet meer zo boeien (heb tevens 3 jaar in videotheek gewerkt als ass.-bedrijfsleider en door die periode kan ik geen film meer zien haha).

Maar erg leuk, boekmeter!

Theo, 25 jaar, afgestudeerd in Internationale Betrekkingen en momenteel tijdelijk werkzaam voor Logitech Europe.

Ik ben geen verwoed lezer maar kan literatuur zeker wel waarderen, daarom wordt dit voor mij misschien wel de meest informatieve 'meter' tot nog toe

Oh ja, tenslotte kan ik nog melden dat ik een hekel heb aan Paulo Coelho

Gast
geplaatst: vandaag om 22:06 uur

geplaatst: vandaag om 22:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.