menu

Mijn Updates +
De Site / Gebruikers / Even voorstellen...

zoeken in:
avatar van Boek&Filmfreak
Dank jullie wel!

avatar van PQV00
Dit is een bericht met een tegenovergestelde strekking van voorstellen: afscheid nemen. Nou ja, niet definitief (hoop ik). Mijn visum voor toeristisch verblijf eindigt binnenkort en morgen gaan wij, mijn twee Dads (R & A) en ik, naar Engeland waar we nog een week zullen blijven om dan met ons drieën naar de Filippijnen te vliegen waar zij een maand met mij en mijn familie zullen doorbrengen. Dan gaan zij weer terug ... en blijf ik daar achter. Ik moet een keuze maken waar ik wil gaan studeren (IT): aan de universiteit in Davao (op het zuidelijke eiland Mindanao), in Cebu, in Engeland (Oxford of Cambridge, liever niet Londen) of in Enschede. Alle opties staan open. Zowel Engeland als Nederland zijn haalbaar met studentenvisum en guarantors. Mogelijk zal ik voor het begin van het studiejaar nog een keer in Nederland terugkeren. Voorlopig even afscheid van BoekMeter. Leden van de crew: hartelijk dank voor de medewerking.

avatar van eRCee
Interessant bericht. Boekmeter heeft echter niks tegen buitenlanders, dus welke keuze je ook maakt, blijf vooral actief hier.

avatar van PQV00
De Filippijnen staan nu eenmaal niet zo bekend als beschikkend over een goed internet. Vaak problemen met ontvangst, kan vaak niet eens e-mails vanaf de telefoon versturen en moet me dan tot een internetwinkel wenden (uiteraard alleen wanneer het werkelijk belangrijk is). Dus actief zijn op BoekMeter vanuit de Filippijnen is niet direct een optie. Maar ik zal eens kijken wat bij tijd en wijle mogelijk is. Nog even mijn avatar wijzigen (ben ik van plan elke maand te doen, genoeg foto's beschikbaar).

avatar van Jason82
PQV00 schreef:
Nog even mijn avatar wijzigen (ben ik van plan elke maand te doen, genoeg foto's beschikbaar).


Dat klinkt nog niet als een definitief afscheid . Veel succes in ieder geval

avatar van PQV00
Jason82
Zoals ik hiervoor al schreef: Nou ja, niet definitief (hoop ik).

Gast
geplaatst: vandaag om 17:35 uur

geplaatst: vandaag om 17:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.