menu

De Site / Algemeen / wijzigingen in de crew

zoeken in:
avatar van Jordy
hallo allemaal,

Er bereikten mij de afgelopen weken regelmatig signalen van enkele actieve gebruikers, dat de leden van de crew van BoekMeter.nl niet allemaal even actief meer waren. Ik ben in principe van mening dat de inhoud van de crew op een Meter-site een zelfregulerend geheel moet zijn, en dat hier geen actieve rol voor mij nodig is. Het proces, wat op andere sites wel goed werkt, waarbij inactieve crewleden hun taken opgeven en er geregeld vers bloed aan de crew wordt toegevoegd, leek op BoekMeter echter niet goed te werken.

Ik ben de afgelopen eens actief op onderzoek uitgegaan en kwam inderdaad tot de conclusie dat op 1 of 2 uitzonderingen de crew inderdaad bestaat uit mensen die slechts sporadisch inloggen en vrijwel nooit toevoegingen of correcties beoordelen. Hoewel ik deze mensen, die in het verleden wel erg actief zijn geweest, natuurlijk erg dankbaar ben voor wat ze in het verleden voor de site hebben gedaan, leek het me tijd voor nieuw bloed.

In overleg met enkele huidige crewleden en actieve gebruikers zijn we gekomen tot enkele wijzigingen in de crew. De crew van BoekMeter ziet er vanaf vandaag als volgt uit:


- Zelva: moderator, op termijn is het wellicht goed om een tweede moderator aan te stellen zodat er vaker een moderator aanwezig is
- neo: verantwoordelijk voor koppelingen tussen BoekMeter en andere sites, bv. voor het plaatsen van een linkje naar boekverfilmingen
- Halley23: blijft crewlid, beoordelen van toevoegingen en correcties
- Freud en Dexter: blijven de komende weken nog crewlid, maar hebben aangegeven deze taken neer te willen leggen. Zij zullen in een overgangsperiode samen met de andere crewleden op zoek gaan naar nieuwe crewleden die hun taken kunnen overnemen, en gaan helpen bij het "inwerken" van nieuwe crewleden
- liv2: nieuw crewlid die zich bezig gaat houden met het toevoegen van nieuwe releases en het invoeren van release data. Zij zal geen correcties en toevoegingen gaan behandelen
- Jordy: admin, in principe geen actieve rol op de site maar aanspreekpunt bij technische problemen en nieuwe functionaliteiten


Ik hoop dat met deze wijzingen we weer een crew hebben die bestaat uit actieve gebruikers die er plezier in hebben om een handje mee te helpen bij het runnen van deze site, en dat dat in de toekomst ook zo zal blijven.

avatar van eRCee
liv2 gefeliciteerd, een uitstekende aanwinst voor de crew lijkt me.

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
Er is weer een nieuw crewlid bij namelijk chris reifert. Hij zal zich in eerste instantie vooral bezig houden met de auteursprofielen en het verwerken van correcties. Tevens zal hij inspringen als er veel toevoegingen in de wachtrij staan of als andere crewleden op vakantie of anderzins verhinderd zijn.

avatar van Zelva
Had het al gemeld in het Feedback-topic


Wist niet eens meer dat dit topic er was.

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
En ik had 'm over het hoofd gezien in feedback Oei is dit slowchat

avatar van eRCee
Een bliksemcarriere dus voor chris reifert. Succes.

avatar van the Cheshire cat
Dat wordt trakteren.

avatar van Pythia
Tof, chris reifert!

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Bedankt iedereen!

avatar van psyche
psyche (crew)
Hartstikke goed Chris Reifert, zet hem op

avatar van aslan
hé blijkbaar een nieuwe in de crew, veel plezier ermee chris reifert... ben hier de laatste tijd minder aanwezig, vandaar wat laat opgemerkt

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Dank je, zeg aslan, jij bent toch crewlid op Musicmeter? Ik heb wel eens wat metal toegevoegd op die site , maar daar ben ik over het algemeen meer 'gespecialiseerd' in Nederlandstalig.

avatar van Vaughn
Gefeliciteerd en welkom bij de crew Chris.

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Merci , ik draai doe de Thrillers, correcties, auteursprofielen en mijn eigen toevoegingen.
Op Musicmeter heb ik het toevoegen en corrigeren geleerd.

avatar van Jordy
Vanaf vandaag zijn gert_r, chris reifert en Halley23 ook moderator. Bedankt en succes met de nieuwe taken!

avatar van PeterW
Dat waren ze toch al.

avatar van eRCee
We hebben het jarenlang met één moderator gedaan (Zelva), kan je nagaan wat een brave site wij zijn.

ags50
Niets tegen de heren Rolf, Gert en Huub, dat vooropgesteld.
Echter, is het niet in het bijzonder een taak van een moderator geschillen te slechten, zo die ontstaan tussen bij voorbeeld users en crew-leden, users onderling, debatten in berichtvorm waar nodig aan te passen en in goede banen te leiden. Kun je in dat kader tegelijkertijd crew-lid èn moderator zijn? En ja, één moderator was misschien wat weinig, zeker (en ook dat is niet persoonlijk ten nadele van Arnoud bedoeld) als die dan ook nog eens sinds 16 juli de site niet meer heeft bezocht (vakantie?).

avatar van Jordy
Op de andere sites zijn moderators over het algemeen ook (bestaande) crewleden, juist de mensen die snappen hoe de site in elkaar zit. Het is geen moderator-taak om te bemiddelen bij conflicten tussen een crewlid en een user. Het crewlid heeft eigenlijk altijd gelijk / het laatste woord bij een meningsverschil.

ags50
Oh nee, enkel Huub heeft altijd gelijk, althans volgens Gert

avatar van Pythia
Ik ben een beetje bang dat gert_r zijn taak als moderator heeft neergelegd.
Begrijpelijk dat iemand na zo'n tijd weer ruimte wil voor andere dingen, maar wel reuze jammer voor boekmeter.
Dankjewel voor alle goede werken gert_r !!

avatar van gert_r
Pythia schreef:
Ik ben een beetje bang dat gert_r zijn taak als moderator heeft neergelegd.
Begrijpelijk dat iemand na zo'n tijd weer ruimte wil voor andere dingen, maar wel reuze jammer voor boekmeter.
Dankjewel voor alle goede werken gert_r !!

Klopt Pythia, afgelopen zondag was m'n laatste dag als moderator.
Het wordt inderdaad tijd om mijn aandacht op andere zaken te richten.
Nog niet eens zo'n makkelijke beslissing, want het is prettig en eervol om deel uit te maken van de crew.
Ik dank je voor je sympathieke woorden en iedereen ook bedankt voor de 'likes'!

avatar van Jason82
gert_r, hartelijk bedankt voor jouw inzet!

avatar van eRCee
Ik voel een leegte van binnen.

avatar van chris reifert
chris reifert (crew)
Een aderlating voor BM zou ik zeggen, ware het niet dat Ted Kerkjes de overstap naar het moderator-schap heeft gemaakt. Gert was een prettige collega; als hij destijds mijn eerste toevoeging had afgeschoten, was er nooit een chris reifert geweest zoals BM die kent.

avatar van Arkan
gert_r schreef:
(quote)

Klopt Pythia, afgelopen zondag was m'n laatste dag als moderator.
Het wordt inderdaad tijd om mijn aandacht op andere zaken te richten.
Nog niet eens zo'n makkelijke beslissing, want het is prettig en eervol om deel uit te maken van de crew.
Ik dank je voor je sympathieke woorden en iedereen ook bedankt voor de 'likes'!Eigenlijk klopt het niet echt dat we hier alleen maar kunnen liken. Ik mis nu wel een droevig gezichtje, maar goed, we zijn geen smoelenboek, dus bij deze als ik die traantjes had, had ik geen duimpje gegeven.

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
Dag trouwe BoekMeter gebruikers,

Het is al bij menigeen bekend dat de onvolprezen gert_r gestopt is als moderator van deze site en dat ted kerkjes bereid is gevonden om zijn taken over te nemen. Ik heb al die jaren bijzonder prettig samengewerkt met gert. Wij hebben elkaar altijd beschouwd als duo moderators en de onderlinge samenwerking en afstemming is altijd haast vanzelf en zeer soepel verlopen. Gelukkig blijft gert wel actief op BoekMeter anders was het wel een zeer grote aderlating geweest. Ik kijk er naar uit eenzelfde band met ted op te bouwen; ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in! Ik weet dat ted net zo met hart en ziel aan de site verknocht is als gert was en is... En deze gezellige en informatieve site leefde nog lang en gelukkig H.

avatar van Donkerwoud
Wat een ongelofelijk somber en tegelijk optimistisch bericht, dat Ted Kerkjes het moderatorschap overneemt van Gert. Ik ga zeker zijn ironisch vermanende opmerkingen missen als ik weer eens een warhoofd ben. Maar ik begrijp als geen ander dat er soms veel tijd in dit forum gaat zitten terwijl er elders ook leuke dingen op je wachten. Maar wel een actief lid blijven, anders wordt het hier zo stil...

Gast
geplaatst: vandaag om 01:11 uur

geplaatst: vandaag om 01:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.