menu

De Site / Algemeen / Links naar andere Meterprofielen

zoeken in:
Ik post dit hier omdat ik denk dat het hier de meeste kans heeft om opgemerkt te worden en niet verdwijnt in het grote aantal topics.

Met de komst van het 2e zusje van Moviemeter zou het het wel tof zijn om extra informatie op het userprofiel te tonen. Aangezien ik merk dat toch wel vele users op elke site een account hebben, zouden 2 links naar hun profiel handig zijn. Als bepaalde mensen zowat dezelfde kijk op films hebben, kan je eens kijken of zij misschien bepaalde boek hebben gelezen of album beluisterd dat jou zou aanspreken.
Ik vind het nogal omslachtig om een ander venster te openen en naar musicmeter/boekmeter te surfen en zijn mogelijke nick in te typen.

Daarom zou ik voorstellen om plaats te voorzien onder de top tien van de user. Dat stoort denk ik het minste op die plaats, omdat je dan nog gemakkelijk de nieuwst gestemde albums/films/boeken kan zien. En je hoeft niet helemaal naar beneden te scrollen.

De beste en gemakkelijkste manier hiervoor lijkt mij:
Dat je users zelf de mogelijkheid geeft om de url van hun profiel in te voeren.
Dat is de gemakkelijkste manier
1) qua programmeren
2) men hoeft niet in de database te zoeken naar de username. Die kan overigens verschillen per site al is het maar in een detail zoals hoofdletters of underscore
3) usernummer is ook geen optie want buiten Jordy verschilt die voor iedereen
4) mensen die echt incognito willen blijven hebben de mogelijkheid niet in te vullen

Ziezo, ik ben benieuwd naar de reacties

Een goed idee! Zo kun je inderdaad veel makkelijker zien wie wie is op alle losse sites, en zoals je zegt, kom je veel makkelijker, veel meer van die persoon te weten

avatar van eRCee
Als Jordy dat voor elkaar kan krijgen lijkt het me ideaal. Wel iets voor de langere termijn misschien.

avatar van Zelva
Goed idee inderdaad.

avatar van Jordy
Tyler G schreef:
Ik post dit hier omdat ik denk dat het hier de meeste kans heeft om opgemerkt te worden en niet verdwijnt in het grote aantal topics.


Volgende keer svp toch gewoon posten waar het hoort.

Ik vind het een aardig idee voor de langere termijn, ik zet het op de todo lijst

avatar van starbright boy
Ik heb een keten gemaakt. "Site" bij mijn profiel linkt hier door naar mijn profiel op moviemeter, op moviemeter naar musicmeter en op musicmeter naar boekmeter.

avatar van Zelva
Maar dan kan je dus geen echte eigen site meer invullen.

Ik heb er geen problemen mee, in het voorstel-topic heb ik toch al laten weten dat ik ook actief ben op MusicMeter maar dan als 'OldSkool', de link naar mijn, totaal correcte, profiel aldaar staat dus gewoon in mijn profiel hier.

avatar van thomzi50
Ik heb gewoon op musicmeter een linkje naar mijn boekmeter account, daarvandaan een linkje naar m'n moviemeter account en daarvandaan weer een link naar mijn musicmeteraccount. Zo kan iedereen alles zien, ook al denk ik niet dat er ooit iemand gekeken heeft.

avatar van Freud
Ik wel, daarjuist!

Wat me opviel is dat je boek- en filmsmaak best overeenkomt met de mijne, maar muziek totaal niet, wat interessant .

avatar van bennerd
Eigenlijk een zeer goed idee.

Het zou wel leuk zijn, zo kun je idd bij anderen kijken of ze ook een interessante muziek-, film- of gamesmaak hebben.

avatar van mjk87
Hier is nog niks mee gedaan kan ik aannemen?

avatar van PeterW
PeterW (crew)
Voor diegenen die wel eens op Lectomunda komen, en nu het bericht krijgen dat de pagina niet gevonden kan worden, het adres is nu: Leeswereld Lectomunda • Forumoverzicht

avatar van Slainte_Mhath
www.goodreads.com is mijn favoriete boekensite.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:05 uur

geplaatst: vandaag om 10:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.