menu

Katzencafé - Charlie Jonas (2020)

Alternatieve titel: Het Kattencafé

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Duits
Romantiek / Natuur

224 pagina's
Eerste druk: Thiele & Brandstätter, Keulen (Duitsland)

Stel je een knus buurtpleintje in Keulen voor, waar alle personages uit dit verhaal samenkomen: Susann, de weduwe die slecht ter been is en besluit nog een laatste keer naar Ischia te reizen – om daar geheel onverwacht een nieuwe liefde te vinden. Mimi, haar kat, die graag ondergebracht wordt bij een zachtaardig iemand. En die persoon is Leonie, een docent zonder enige ervaring met katten, maar mét een goed hart. Maak ook kennis met Maxie, Leonies beste vriendin, die net een boekencafé heeft geopend en verliefd is op de verkeerde man. Tot slot loopt daar nog Emily, een jong meisje dat zich alleen voelt na de scheiding van haar ouders, en verlangt naar een kat…

zoeken in:
3,5
De ene keer een detective, de andere keer een klassieker, een volgende keer een thriller en dan ter afwisseling een feel-good boek of eentje met dieren erin. En dan kwam ik dit boek tegen waarbij een kat een hoofdrol heeft, niet de hoofdrol maar toch. Het is een aardig tussendoortje. Iets voor de zomervakantie wellicht? De streek rond Napels met het eilandje Ischia krijgt hier ook flink wat aandacht, en die staat nog op mijn to-do lijstje. Kortom geen spectaculair goed boek, maar wel aardig.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:58 uur

geplaatst: vandaag om 14:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.