menu

Faithful: Two Diehard Boston Red Sox Fans Chronicle the Historic 2004 Season - Stewart O'Nan en Stephen King (2004)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Verhalenbundel
Sport

409 pagina's
Eerste druk: Scribner, New York (Verenigde Staten)

Digitale brievenwisseling tussen de twee auteurs die getuigen van hun gezamenlijke liefde voor het honkbalteam 'The Boston Red Sox'. De brieven gaan voornamelijk over het sportseizoen van 2004, dat voordat het al gestart was zeer hoge verwachtingen bij alle fans naar boven bracht. De auteurs besloten hierop dit seizoen van uitvoerig van commentaar te voorzien in een verzameling e-mails gericht aan elkaar, en in westrijd- en andere analytische sportverslagen die ze, bij elkaar gezeten te Fenway, samen schreven. De niet afhoudende lading aan e-mails begint met een uit de zomer van 2003, die een keten start door het trainingsseizoen van de club in de lente van 2004 heen, tot en met het einde van de gehele 'World Series', dat voor hun favoriete team in een eclatante comeback-zege escaleerde: de eerste in zesentachtig jaar.

zoeken in:
avatar van WildeOscar
WildeOscar (moderator)

On May 4, 2007, The Boston Globe reported that HBO would be adapting the book into a six-part miniseries for 2008. In September 2008, King wrote, "The script is just goddamn hilarious." There is, however, no indication that such a miniseries was actually made.

(bron)

Zelfs hiervan wil men dus een Stephen King-verfilming maken!

(Ik weet overigens niet in welke zin King het script hilarisch vond: dat kan uiteraard zowel positief als negatief opgepakt worden. De bron op Wikipedia is te verouderd helaas. Wellicht dat in afwachting van opheldering de verfilming dan nog niet in gang is gezet...)

Gast
geplaatst: vandaag om 07:39 uur

geplaatst: vandaag om 07:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.