menu

A Lion's Tale - Chris Jericho en Peter Thomas Fornatale (2007)

Alternatieve titel: Around the World in Spandex

mijn stem
geen stemmen

Engels
Autobiografisch

432 pagina's
Eerste druk: Grand Central, New York (Verenigde Staten)

Chris Jericho is de eerste onbetwiste zwaargewicht kampioen van de WWE en WCW, en wordt een van de vijftig grootste worstelaars aller tijden genoemd. Nu hij met pensioen is, heeft hij zijn memoires geschreven, waarin hij het verhaal vertelt van zijn reis van de worstelschool in Canada naar zijn tijd in de competities in Mexico en Japan tot zijn grote doorbraak in de WCW. Hij vertelt hoe hij zich een weg baande door de gelederen aan de zijde van grote worstelsterren als Chris Benoit en Lance Storm om een grote superster te worden.

zoeken in:
Boekenwurm67
Amerikaanse sportboeken vind ik altijd interessant om te lezen. De Amerikaanse sportcultuur en met name het proworstelen hebben mij altijd gefascineerd. Chris Jericho's verhaal is de moeite van het lezen waard.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:13 uur

geplaatst: vandaag om 11:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.