menu

Riding the Storm - Salamanda Drake (2008)

Alternatieve titels: Als Water en Vuur | Dragonsdale #2 | Drakenvallei #2

mijn stem
geen stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy / Natuur

309 pagina's
Eerste druk: Chicken House, Frome (Verenigd Koninkrijk)

Op de drakenrijschool is iedereen hard bezig om zo goed mogelijk draak te leren rijden. Ook de hartsvriendinnen Cara en Breena, die dol zijn op hun draken. Maar dan dienen er zich moeilijkheden aan. Breena raakt geblesseerd, waardoor ze zich niet kan kwalificeren voor de Eilandkampioenschappen. Uit teleurstelling en uit jaloezie zoekt ze ruzie met Cara, de dochter van de drakenmeester, die nooit eerder zo goed heeft gevlogen op Hemeldanser. Hun vriendschap krijgt het zwaar te verduren. Is hun band sterk genoeg om dit te doorstaan?

zoeken in:
De Engelse vervolgdelen, twee stuks, lieten 10 jaar op zich wachten, alvorens een paperback via CreateSpace uitgebracht werd (en een kindle edition). Deel 3 verscheen iig. in 2011 in Duitsland onder de titel Drache in Gefahr en er was een Slowaakse uitgave dat jaar. Wat Goodreads' first published 2009 betreft, valt er niets te vinden.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:30 uur

geplaatst: vandaag om 13:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.