menu

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar - De Crew (2021)

mijn stem
5,00 (27)
27 stemmen

Nederlands
Waargebeurd

De crew wenst alle users van BoekMeter heel fijne feestdagen, en een gelukkig evenals gezond nieuwjaar! Moge dit jaar enerverend worden voor iedereen. En laten we onthouden, dat in deze (vooral nu) gekke wereld er altijd een uitwijk mogelijk is naar die andere wereld, waar we zo gaarne in vertoeven. We willen allen jullie hartelijk bedanken voor al jullie bijdragen aan deze site, en het vertrouwen en enthousiasme, waardoor dit forum zo leuk is! Zonder users is het immers maar een saaie bedoening hier... Prettige kerstdagen, en alle goeds voor 2022! Namens de gehele crew: psyche, chris reifert, Halley23, Sol1 en WildeOscar

zoeken in:
avatar van Bilal030
Een jaar is werkelijk waar weer voorbij gevlogen.
Hartelijk dank voor jullie moeite voor het onderhouden van deze website. Een plek waar ik warmte ervaar, een verademing op internet.

Fijne kerstdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

avatar van ZAP!
Dank en van hetzelfde (allemaal)!
klik

"waargebeurd"

Na elf jaar geleden geregistreerd te hebben ben ik dit jaar weer ingelogd. Met veel plezier tot nu toe.

Jullie ook fijne feestdagen!

avatar van WildeOscar
WildeOscar (moderator)
ZAP! schreef:

"waargebeurd"

Ik vond het afgelopen jaar ook vaak een Thriller, wellicht dat dat nog als tweede genre kan worden opgenomen

avatar van Pythia
Dankjulliewel Crew, voor al jullie inspanningen die weer voor een voortreffelijk boekmeterjaar gezorgd hebben.
Psyche, chris reifert, Halley23, Sol1, WildeOscar, alle mede-users, ik wens jullie fijne feestdagen en een prima 2022!

avatar van ...stilte...
Mooie stille dagen voor alle boekenvrienden en vriendinnen... en bedankt iedereen voor het voorbije jaar en veel inspiratie voor in het nieuwe jaar!

avatar van misterfool
5,0
Fijne feestdagen iedereen!

Ik bedank verder de crew voor hun inzet en mijn mede-leesfanaten voor de inspiratie. Dit jaar was weliswaar niet mijn productiefste op leesgebied, maar niettemin heb ik wel weer wat nieuwe schrijvers en stromingen ontdekt. Eens zien wat het nieuwe jaar brengt.

avatar van Sippen
5,0
Ben nog maar relatief kort op Boekmeter, maar wat een leuk initiatief!

Ook jullie, crew en mods, fijne kerstdagen en een zo voorspoedig als mogelijk nieuwjaar gewenst in 2022!

P.S. Ook mede-users en gasten van 't zelfde.

avatar van mjk87
De leukste topic van het jaar. 2022 al bijna, ik denk ergens nog steeds in Maart 2020 te leven, maar goed.

Als het goeds en moois gewenst voor komend jaar, met veel Russische boeken natuurlijk. En de crew wederom bedankt om een jaar van boekmeter mogelijk te maken.

avatar van Jason82
Crew, hartelijk bedankt voor jullie fenomenale inzet! Jullie maken deze gemoedelijke en fijne boekensite mogelijk, top.

Aan alle Vlaamse en Nederlandse leesvrienden en -vriendinnen heel fijne feestdagen gewenst en een gelukkig en gezond 2022.

Het jaar is voorbij gevlogen, hoe ouder je wordt hoe sneller het gaat zei mijn oma vroeger altijd en ik kan haar geen ongelijk geven. Deze site geeft in het drukke bestaan met veel (prestatie)druk de nodige ontspanning. Hier kom ik tot rust en ervaar ik waardering en een soort van digitale vriendschap met al die bekende namen die me dierbaar zijn geworden gedurende de afgelopen 9 jaar. Laten we dat ook voor 2022 proberen voort te zetten met elkaar!

avatar van eRCee
Een verademing inderdaad, deze site en zijn gebruikers, dat zeg ik na 15 jaar nog steeds. Toch ook een paar stevige discussies gevoerd (ik herinner me iets over Johan Derksen), maar dat gaat hier allemaal gewoon. Eén van de mooiste boektopics vond ik die waarin het koningshuis werd afgezeken, het was niet dat Amalia-boek maar een ander, ik hou me aanbevolen als iemand weet welke. En wat me ook is opgevallen dat het forumtopic over het leesproject een stevige impuls heeft gekregen de laatste twee jaar. Heel leuk is dat.

Dank aan de crew! Ik schrik een beetje hoe klein de crew tegenwoordig is. En ik mis sowieso Ted Kerkjes, heel spijtig. Maar goed, misschien een glorieuze comeback in 2022? De man is voorbestemd voor grootsheid, zoveel is zeker.

Traditioneel deel ik een stukje muziek dat niks met kerst te maken heeft. Dit nummer van het schitterende album 'Remember us to life' van Regina Spektor bracht tot drie keer toe tranen in mijn ogen:

Obsolete - YouTube

5,0
Nog zo'n mooie boekmetertraditie: het jaarlijkse knuffeltopic! En wat was het toch weer fijn om hier de alledaagse gekte even buiten de digitale voordeur te laten. Terwijl je op minstens 13.987.459 websites kunt kibbelen over formatie, vaccins, lockdowns, economische crises, moorden en branden, houden we ons hier bezig met zaken van een langere adem. De tijdloze schoonheid van een mooi boek, de eeuwige troost van een paar fraaie zinnen, de oneindige intrige van een spannend plot. Hier gaan we niet voor de quote van de dag maar voor het boek van het kwartaal. En da's hartstikke mooi!

De crew weer bedankt voor al het harde werk van het afgelopen jaar! Zonder jullie zou deze site geen lang leven beschoren zijn. En aan alle medelezers fijne feestdagen en een tof 2022!

avatar van Slainte_Mhath
Beste crew en users,

Geniet ook dit jaar weer van de gezellige feestdagen.
Hopelijk wordt 2022 een beter en positiever jaar. Aan de boeken zal het zeker niet liggen.
Met onze (grootste) hobby kunnen we altijd binnenshuis genieten, en ons verliezen in mooie of spannende verhalen.

Enjoy!

avatar van Sippen
5,0
eRCee schreef:
Een verademing inderdaad, deze site en zijn gebruikers, dat zeg ik na 15 jaar nog steeds


Nu al, na mijn korte aanwezigheid hier, stem ik volledig met je in.

Mijn indruk en ervaring bij een andere meter-site, ja...hoe zal ik me uitdrukken..., klonk mij niet echt als music in de oren .

Gelukkig voel het hier als 'thuis komen' 5☆

avatar van Shaky
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: wat is en blijft het toch heerlijk vertoeven op Boekmeter. Crew en users, bedankt voor deze hele fijne plek op het internet. Ik wens jullie allemaal een geweldig einde van 2021 en een nog veel beter 2022. We komen elkaar hier gegarandeerd nog vaak genoeg tegen.

avatar van handsome_devil
Fijne feestdagen gewenst iedereen en natuurlijk ook heel veel fijne leesdagen voor 2022! Het was weer goed toeven hier dankzij jullie allemaal. Lezen bleek weer wederom een van de fijnste hobby's te zijn in tijden van lockdowns en andere corona-ellende.

avatar van liv2
5,0
Ik wens iedereen een hoopvol jaar toe.

Ook mijn dank aan deze schitterende crew om hun geweldige inzet!
Het blijft hier aangenaam vertoeven, zoveel is zeker!

avatar van Abubakari
Ik dank de crew voor hun inzet, de lezers (m/v) alhier bedankt voor jullie inspirerende (of juist niet inspirerende, wat ook positief is want het behoed me voor het lezen van boeken die me waarschijnlijk tegen zouden vallen) bijdragen, fijne laatste weken van 2021 gewenst en een lekker en gezond 2022 gewenst.
Ook aan mijn forum voetbalvrienden hier, wel lekker dat ze bijna allemaal voor Ajax zijn, kenners.

avatar van boekaap
Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022.
Ik heb veel waardering voor alle bijdrages en gun iedereen veel mooie leeservaringen voor het nieuwe jaar.

avatar van Sharon
5,0
Grote dank voor de crew met hun geweldige inzet. Zowel de crew als de users hebben er weer een geweldig boekmeter jaar van gemaakt. Fijne feestdagen allemaal en een heel mooi 2022 toegewenst!

avatar van Raspoetin
In het inmiddels tweede COVID-19 jaar worden de dagen na anderhalf jaar vanuit huis werken alsmaar meer amorf en voel ik me langzamerhand zoals het karakter van Bill Murray in de speelfilm Groundhog Day. Ik prijs mezelf dan ook gelukkig met een overvolle boekenkast met nog te lezen lectuur en de BM website voor de inspiratie. Dank aan allen die alhier de vreugde van het lezen willen delen en de toegewijde bemanning die het alles mogelijk maakt. Blijf veilig en gezond.

Muziek!
Scrooge - Thank You Very Much - YouTube

avatar van Sammael
Bedankt crew, voor alle moeite die jullie het afgelopen jaar weer hebben gedaan om deze site in de lucht te houden!

Ik ben afgelopen jaar minder actief geweest dan ik gehoopt had. Maar ook als ik geen stemmen of berichten plaats is dit altijd een fijne plek om op de hoogte te blijven van ieders leeservaringen, en om nieuwe leesinspiratie op te doen.

Fijne feestdagen iedereen!

avatar van Ted Kerkjes
Bedankt allemaal voor weer een fijn jaar op BoekMeter! Deze site blijft de stevige boekensteun in de wankele chaos van de realiteit. We lezen ons er doorheen.

Spiegel im Spiegel

avatar van Vinejo
5,0
What they said…

Thanks!!!

avatar van Arkan
5,0
Bedankt allemaal dat jullie , ondanks de nog steeds bizarre tijd, toch steeds weer paraat staan om het forum hier draaiende te houden, boeken bij te voegen, recensies....

Ook namens ons, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

https://i.ibb.co/mR1Vmbr/2022.jpg

Ik wens iedereen een goede gezondheid toe, en veel positieve energie het komende jaar. Dat we met zijn allen veel tijd mogen vinden om te lezen en de dingen te doen die we graag doen.

Bedankt ook aan de crew/moderators om deze fijne plek te onderhouden. Ook voor hen de beste wensen.

avatar van enbedankt
5,0
Top crew, fijne jaarwisseling en een tof 2022

avatar van Donkerwoud
5,0
Fijne jaarwisseling en veel liefde in 2022. Dat dit kleine plekje op 't internet maar zo'n warm bad mag blijven. Ook een pluim naar de crew, die zorgt dat dit moois blijft bestaan. Grote knuffel!

avatar van Sir Spamalot
5,0
Vanuit Oostende in het verre West-Vlaanderen mijn beste wensen voor 2022: het einde van de C-tijden, een goede gezondheid en heel veel leesplezier. Dat zou 2022 geweldig maken.

5,0
Voor iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2022, met héél veel leesplezier.

avatar van Bassievrucht
5,0
Fijn nieuwjaar iedereen!

avatar van Fathead
Gelukkig nieuwjaar, en bedankt allemaal, voor het instandhouden van dit waardevolle hoekje internet!

Gast
geplaatst: vandaag om 02:54 uur

geplaatst: vandaag om 02:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.