menu

So This Is Love: A Twisted Tale - Elizabeth Lim (2020)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek
Sprookje

416 pagina's
Eerste druk: Disney-Hyperion, New York City (Verenigde Staten)

Niet in staat om te bewijzen dat ze de vermiste prinses is en niet in staat om het leven onder Lady Tremaine nog langer te verdragen probeert Assepoester een nieuwe start te maken en zoekt als naaister werk in het paleis. Maar wanneer de groothertog haar aanstelt om te dienen onder de bezoekende zuster van de koning, wordt Assepoester getuige van een grote samenzwering om de koning – en de prins – uit hun macht te zetten, evenals een al lang bestaand vooroordeel tegen feeën waaronder de eigen fee-petemoei van Assepoester. Geconfronteerd met vragen over liefde en loyaliteit aan het koninkrijk moet Assepoester een manier vinden om de schurken van vroeger en nu te stoppen ... voordat het te laat is.

zoeken in:
avatar van Οὖτις
3,5
Disney Books heeft een serie verhalen laten verschijnen (die waarschijnlijk nog wordt aangevuld), geschreven door diverse auteurs met als thema: 'wat als ...' Basis is telkens een door Disney uitgebrachte animatie van een (bekend) sprookje waaraan een draai wordt gegeven, zoals in So This Is Love: wat als Assepoester nooit het glazen muiltje had gepast?

Gast
geplaatst: vandaag om 08:54 uur

geplaatst: vandaag om 08:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.