menu

Hyōryū Densetsu Kurisutania 1 - Ryo Mizuno (1993)

Alternatieve titels: Crystania: Legend of the Drifters I | 漂流伝説クリスタニア

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Japans
Fantasy / Avontuur

286 pagina's
Eerste druk: Kadokawa, Tokio (Japan)

Crystania, het land van de goden, verkeerd in een staat van chaos door de invasie van het leger van Beldia onder leiding van Godenkoning Barbas. Elders op het eiland van Crystania, op het schiereiland Da'nan dat afgesloten is van de rest van Crystania door de 'Muur van de Goden', vindt een incident plaats in het dorpje Haku. Vanuit de hoofdstad worden ridders op onderzoek gestuurd. Rails, een inwoner van Haku, raakt onbedoeld betrokken bij het incident.

zoeken in:
avatar van Xeeno
4,5
Onlangs gelezen op de Record of Lodoss War Wiki. Had ooit al eens de anime en OVA van Legend of Crystania gezien en vond die op zich wel leuk, maar haalden niet het niveau van Record of Lodoss War. Dit boek focust zich op een hele andere cast dan de films, maar er wordt wel naar ze gerefereerd. Het lijkt erop dat dit boek enkele jaren na de films afspeelt. Ik heb me er uitstekend mee vermaakt en kijk uit naar deel 2.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:07 uur

geplaatst: vandaag om 16:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.