menu

Célestine du Bac - Tatiana de Rosnay (2021)

Alternatieve titel: Dit Leven is van Jou

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Frans
Romantiek

331 pagina's
Eerste druk: Robert Laffont, Parijs (Frankrijk)

De achttienjarige, introverte Martin Dujeu woont met zijn vader in het gegoede 15de arrondissement van Parijs. Zijn moeder is op jonge leeftijd overleden en met zijn vader heeft hij een slechte band. De enige twee liefdes in Martins leven zijn zijn hond en literatuur. Tot hij op een ochtend Célestine ontmoet, een dakloze dame die haar toevlucht heeft gezocht in een portiek in zijn straat. Wat begint als een ontmoeting vol vooroordelen, groeit uit tot een hechte vriendschap tussen twee mensen die ogenschijnlijk niets met elkaar gemeen hebben, maar een gedeelde passie ontdekken.

zoeken in:
avatar van Djumbo
4,5
Wat een prachtig boek .... Het verhaal is een beetje "ongeloofwaardig".... maar het is zo goed geschreven. Verveelt geen ogenblik , neemt je mee in die betoverende wereld van de verbeelding.
Ik heb er echt ongelooflijk van genoten ....

Gast
geplaatst: vandaag om 04:35 uur

geplaatst: vandaag om 04:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.