menu

Bedrogen - Annemieke Linders en Natasza Tardio (2011)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Waargebeurd / Sociaal

239 pagina's
Eerste druk: Boekerij, Amsterdam (Nederland)

Annemieke Linders is een alleenstaande moeder van drie jonge zoons, die na een vervelende periode besluit om via een datingsite haar geluk te beproeven. Even lijkt het erop dat haar leven een positieve wending neemt als ze Arnoud, een man uit duizenden, leert kennen, een succesvolle zakenman die zich beweegt in de wereld van zeiljachten en de jetset. Annemieke wordt overrompeld en verliest haar hart aan deze charmeur. Verliefd en onder de indruk laat ze zich meeslepen door zijn verhalen. Maar schijn bedriegt en het blijkt een façade te zijn. Annemieke’s hoop op geluk en een toekomst met Arnoud gaan in rook op als ze erachter komt dat hij een kille manipulator is die uit is op haar geld. Eerst wil ze het nog niet geloven, maar wat later, aangeslagen als ze is, besluit ze toch het heft in eigen handen te nemen.

zoeken in:
nog een stukje info van de uitgever van dit boek:
In Tros Opgelicht?! werd duidelijk dat Annemieke niet de enige is die door Arnoud werd bedrogen. Meerdere vrouwen werden het slachtoffer van zijn bedrieglijke charme en mooie verhalen. Annemieke wil haar verhaal delen met de wereld, voor haarzelf en voor al die andere vrouwen die berooid en alleen achterbleven met hun pijn en liefdesverdriet.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:27 uur

geplaatst: vandaag om 11:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.