menu

Yes & I Love You - Roni Loren (2021)

Alternatieve titels: Wat als Jij Het Bent? | Say Everything #1

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Romantiek

352 pagina's
Eerste druk: Sourcebooks Casablanca, Naperville, IL (Verenigde Staten)

Iedereen kent Miz Poppy van haar populaire blog over het nachtleven in New Orleans. Maar niemand kent Hollyn – het ware gezicht achter de ster – met haar leven vol angst. Als Miz’ baas haar opdraagt video’s te maken omdat ze anders haar baan kwijtraakt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Aanstormend acteur en barista Jasper Deares ontdekt dat de verlegen vrouw die elke dag koffie bij hem bestelt Miz Poppy is. Hij ziet een gouden kans om de media-aandacht te krijgen die zíjn carrière zo hard nodig heeft en neemt Hollyn mee naar improvisatielessen om haar uit haar schulp te laten kruipen. Een win-winsituatie! Maar beiden hadden ze er niet op gerekend dat er gevoelens bij kwamen kijken...

zoeken in:
4,0
Roni Loren leerde ik kennen via de Long Acre-serie waarover ze schrijft over jongeren die een school shooting hebben overleefd. Loren begon al vroeg met het schrijven van romantische verhalen. Doorheen de jaren heeft ze haar skills verder kunnen verbeteren. Wat als jij het bent is het eerste deel van de Say Everything-serie.

Miz Poppy is een erg populaire blogster. Ze schrijft over het nachtleven in New Orleans. Echter niemand weet welke persoon er achter Miz Poppy schuilt. Hollyn vindt het prima dat ze zich achter dit alterego kan verschuilen. In het gewone leven is ze eerder verlegen. Haar baas draagt haar op om video’s te maken. Als ze dit niet doet zal ze haar job verliezen. Jasper Deares werkt als barista maar is daarnaast ook een aanstormend acteur. Hij ontdekt dat Hollyn Miz Poppy is en wil haar graag helpen bij het maken van de video’s. Een win-win-situatie aangezien hij hierdoor ook meer media-aandacht zou kunnen krijgen. Hij neemt haar mee naar improvisatielessen om haar zelfvertrouwen op te krikken. Tijdens de lessen lijkt alles ineens net iets serieuzer te worden dan eerst de bedoeling was..

Het originele aan dit verhaal is dat het hoofdpersonage bijzonder is. Ze heeft Tourette en schaamt zich hier wat over. Haar zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen en hierdoor stelt ze zich eerder op de achtergrond op. Dit neemt niet weg dat Hollyn een grappige en toffe dame is. Het mooie is dat ze, met een beetje hulp, zichzelf uiteindelijk toch weet te ontplooien waardoor ze haar ware persoon kan laten zien aan de buitenwereld. Deze evolutie vind ik goed ineengestoken.

De band die er tussen Hollyn en Jasper ontwikkelt is amusant. Door de improvisatielessen komen ze in genante situaties terecht die je aan het lachen brengen en anderzijds ook romantische gevoelens losweken. Een romance zoals ik ze graag lees met veel humor!

Ik houdt ervan om te lezen hoe mensen elkaar weten te vinden. Benieuwd of mijn aandacht vastgehouden kan worden tijdens het tweede deel van deze serie. Ik ga mij er zeker wel aan wagen aangezien dit boek mij echt heeft doen genieten.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:37 uur

geplaatst: vandaag om 11:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.