menu

Waves - Sharon Dogar (2007)

Alternatieve titel: Golven

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Engels
Jeugdboek
Psychologisch

352 pagina's
Eerste druk: Chicken House, Frome (Verenigd Koninkrijk)

De 15-jarige Hal gaat elk jaar in de zomervakantie met zijn ouders en twee zussen Charley en Sara naar Cornwall om te surfen. Dit jaar is alles anders. Zijn zus Charley heeft vorige zomer een surfongeluk gehad en ligt in coma. Zijn ouders besluiten om toch weer naar hun vakantiehuis te gaan. Hal heeft het tijdens de vakantie erg moeilijk. Hij rouwt om Charley en heeft het idee dat ze hem iets duidelijk probeert te maken.

zoeken in:
avatar van Agaath95
2,0
Met de prijzende citaten van Philip Pullman en Meg Rosoff op de kaft, schrijvers die ik beide hoog aansla, hoopte ik hier iets bijzonders in handen te hebben.

Dit boek is in bepaalde opzichten ook wel apart. Het paranormale tintje geeft een originele draai aan het verhaal. Maar daar is alles dan ook wel mee gezegd.

Buiten dat is het een redelijk voorspelbare whodunnit met een hoop gezwijmel er tussendoor. Het is allemaal erg langdradig, waardoor ik regelmatig de behoefte had om door te bladeren.

4,0
Leuk boek

Gast
geplaatst: vandaag om 22:51 uur

geplaatst: vandaag om 22:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.