menu

The Quickie - James Patterson en Michael Ledwidge (2007)

Alternatieve titel: De Affaire

mijn stem
4,06 (8)
8 stemmen

Engels
Thriller

326 pagina's
Eerste druk: Little, Brown and Company, New York (Verenigde Staten)

Lauren Stillwell is niet het type vrouw dat snel opgeeft. Dus wanneer de politieagente haar man een hotel ziet verlaten met een jonge blonde vrouw aan zijn arm, besluit ze hem terug te pakken. Maar haar wraakactie loopt compleet verkeerd af en ze ziet haar wereld stukje bij beetje veranderen in een hel. Wat een ordinair vluggertje had moeten zijn, draait uit op een nachtmerrie wanneer ze getuige is van een misdaad met dodelijke afloop. Het huiveringwekkende geheim dreigt haar leven te verscheuren, want welke keuze ze ook maakt, het zal haar altijd duur komen te staan.

zoeken in:
avatar van Fedor
5,0
Dit boek leest als een trein. Het boek bestaat uit meer dan 100 korte hoofdstukken. Telkens als je denkt te weten hoe het verhaal afloopt, wordt je op het verkeerde been gezet. Het boek krijgt van mij dan ook de verdiende 5 sterren.

avatar van kjellee
4,5
Prachtig boek dat me in spanning hield tot het einde!
Steeds wanneer je denkt dat je weet hoe het zal aflopen neemt het boek een andere wending. Zeker aan te raden voor mensen die houden van spanning.

hinie
Een boek lezen waarin je al weet wie de dader is. Tja..In het begin had ik daar moeite mee. Maar de verhaallijnen lopen enorm goed in elkaar over en de wendingen zijn niet van de lucht!

3,5
Ik vond de schrijfstijl niet heel erg pakkend. Ik werd niet helemaal meegesleurd in het verhaal zoals bij vele andere boeken wel. Door de onverwachte wendingen vond ik het boek de moeite waard om het uit te lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:19 uur

geplaatst: vandaag om 12:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.