menu

Divertimento - Michael Richan (2021)

Alternatieve titel: The Dark River #4

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel / Fantasy

278 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Stel je iets voor dat zo gruwelijk is, zo schokkend dat alleen al er naar kijken je kan doden... Je bent vastgebonden...hulpeloos...gedwongen een onnoemelijk wezen te zien. De vreselijke gezichtsstimuli veroorzaken kortsluiting in je brein, wat orgaanfalen en enorme inwendige bloedingen veroorzaakt. Een seriemoordenaar gebruikt zo'n apparaat, en vermoordt bruut mensen door de hele VS. Derick Hall heeft de taak de dader te vinden en uit te schakelen, maar hoe meer hij te weten komt over de slachtoffers, hoe meer hij zich afvraagt of hij wel het juiste ding doet. In de Duistere Rivier is wat nobel lijkt, dat vaak niet, en de krachten die Derick aansturen op het elimineren van de moordenaar, worden net zo bedenkelijk als de moordenaar zelf... Daarnaast moet hij Deem helpen antwoorden te vinden op haar vragen, met rampzalige consequenties.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Het is heel moeilijk voor te stellen dat er iets is waardoor je komt te sterven als er alleen maar naar kijkt. Medusa is iets uit de mythologie, maar het wezen daar hier door een seriemoordenaar gebruikt wordt is in feite een mislukt experiment van Mazlo, de Bloedtuinman. De moordenaar, eens een discipel van het consortium waar Mazlo deel van uit maakt, is aan een eigen agenda begonnen, en begint het consortium tegen te werken door hun werknemers in de gewone wereld uit te schakelen. Als Derrick van Mazlo de opdracht krijgt deze vent uit te schakelen blijkt hij daar zijn handen aan vol te krijgen. En als hij dan ook nog ontdekt wat voor mensen de slachtoffers zijn, begint hij twijfels te krijgen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij ervoor gewaarschuwd dat er in de Duistere Rivier een samenzwering op handen is. Gelukkig heeft hij A nog, de enige die hij kan vertrouwen. Zelfs Deem lijkt een eigen agenda te hebben, maar dat is weer voer voor deel 5. Ik kan niet wachten...

Gast
geplaatst: vandaag om 08:11 uur

geplaatst: vandaag om 08:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.