menu

Bloedzuster - Anita Kroef (2020)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Thriller

316 pagina's
Eerste druk: Godijn, Hoorn (Nederland)

Als de 23-jarige Samantha vanuit haar vertrouwde Brabantse dorp naar Zuid-Afrika vertrekt om haar hartsvriendin Noor te bezoeken, blijkt zij spoorloos verdwenen. Angstig en vol twijfels gaat ze naar haar op zoek, maar wie kan ze vertrouwen in dit onbekende land? Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds onwaarschijnlijker dat haar vriendin nog in leven is. Dan ontdekt Samantha dat Noor iets op het spoor was. Hoe meer ze te weten komt, des te gevaarlijker het wordt. Lukt het Samantha haar vriendin op tijd terug te vinden?

zoeken in:
Sharon
Wat een debuut boek. Van het begin tot het eind spannend. Een echte pageturner!
De hoofdpersonages waren goed uitgediept, vooral die van Samantha. Ik werd echt meegenomen in haar leven en in de zoektocht naar Noor. Daarnaast kreeg ik door de schrijfstijl echt het gevoel dat ik in het hete Afrika rondliep. Ik kan niet wachten tot er een volgende boek van haar hand uitkomt.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:36 uur

geplaatst: vandaag om 02:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.