menu

Ode aan Mijn Hond - Tessa de Loo (2009)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Autobiografisch / Natuur

79 pagina's
Eerste druk: Areopagus, Vianen (Nederland)

De auteur, Tessa de Loo vertelt over haar leven in Portugal en met name over dat met haar hond Daan. Bij haar buurman Koen van Bommel is een hond aan komen lopen die duidelijk aangeeft niet meer weggestuurd te willen worden. Omdat Koen al twee honden heeft vindt hij het een goed idee als Tessa deze hond in huis neemt. Dan is ze ook niet meer alleen in het gehavende door haar gehuurde huis. De verhouding tussen Tessa en haar hond ontwikkelt zich bijzonder goed. Maar tijdens een wandeling raakt de hond door vuurwerk volkomen van slag en loopt bij haar weg. Slechts met moeite weet zij hem na een paar dagen zo’n 25 km verderop weer terug te vinden.

zoeken in:
3,5
Klein boekje over de belevenissen van de auteur met haar geliefde hond. Er zijn genoeg ontroerende momenten in dit boekje voor dierenliefhebbers en zeker voor hondenliefhebbers.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:32 uur

geplaatst: vandaag om 11:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.