menu

The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires - Grady Hendrix (2020)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

404 pagina's
Eerste druk: Quirk, Philadelphia (Verenigde Staten)

Het leven van Patricia Campbell heeft nog nooit zo beperkt gevoeld. Haar ambitieuze echtgenoot heeft het te druk om haar 's ochtends zelfs maar een afscheidskus te geven, haar kinderen hebben hun eigen leven, haar seniele schoonmoeder heeft constante zorg nodig en ze loopt altijd een stap achter op het schrijven van bedankbriefjes en haar eindeloze lijst met klussen. Het enige waar ze naar uit kan kijken is haar boekenclub, een hechte groep vrouwen uit Charleston, verenigd door hun liefde voor echte misdaad en paperback-fictie. Op deze bijeenkomsten praten ze net zo vaak over de familie Manson als over huwelijk, moederschap en buurtroddels. Dit voorspelbare patroon wordt op zijn kop gezet wanneer Patricia James Harris ontmoet, een knappe vreemdeling die naar de buurt verhuist om voor zijn bejaarde tante te zorgen en uiteindelijk lid wordt van de boekenclub. James is gevoelig en belezen en hij laat Patricia dingen voelen die ze in geen twintig jaar heeft gevoeld. Maar er is iets mis met hem. Hij heeft geen bankrekening, hij houdt er niet van om overdag uit te gaan en Patricia's schoonmoeder houdt vol dat ze hem kende toen ze een meisje was: een onmogelijkheid. Wanneer lokale kinderen vermist raken, beginnen Patricia en de andere leden van de boekenclub hun vermoedens te krijgen over James, maar niemand buiten de boekenclub gelooft hen. Hebben ze misschien teveel misdaadboeken gelezen of is er iets anders aan de hand?

zoeken in:
avatar van Sol1
Sol1 (moderator)
Volgens een nieuwsbericht van vandaag op de site van MovieMeter, staat er bij Amazon Prime een verfilming van dit boek gepland.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:17 uur

geplaatst: vandaag om 23:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.