menu

Show Me the Magic: My Adventures in Life and Hollywood - Paul Mazursky (1991)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Autobiografisch / Kunst en Cultuur

270 pagina's
Eerste druk: Simon & Schuster, New York (Verenigde Staten)

De memoires van één van Hollywoods meest geliefde schrijvers, acteurs en regisseurs. Paul Mazursky biedt een kijkje achter de schermen van het maken van films en tekent daarbij portretten op van vele legendarische namen van Hollywood, zoals bijvoorbeeld Orson Welles, Danny Kaye en Peter Sellers. Het gaat daarnaast ook over zijn familie, zijn prille begin in New York en de films die nooit het groene licht kregen van de filmstudio's en dus nooit gedraaid werden.

zoeken in:
ZAP!
De volledige titel, met dank aan Sol1, is: 'Show Me the Magic: My Adventures in Life and Hollywood With Peter Sellers, Stanley Kubrick, Danny Faye, Freddie Fields, Blake Edwards, Britt Ekland, Jo Van Fleet, Federico Fellini, Donald Sutherland, John Cassavetes, Mick Jagger, Paul Newman, Gena Rowlands, Elia Kazan, Kim Stanley, Lee Strasberg, Oroson Welles, Natalie Wood, Elliot Gould, Robert Culp, Dyan Cannon, Jack Nicholson, Richard Dreyfuss, Warren Beatty, Nick Nolte, Bette Midler, Little Richard, Shelley Winters, George Segal, Susan Anspach, Sammy Davis, Jr., Isaac Bashevis Singer, Mel Brooks, and My Bubbe and Zeda', maar die wordt om onbegrijpelijke redenen door de site niet 'ondersteund' - als ik het goed begrijp.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:29 uur

geplaatst: vandaag om 13:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.