menu

Urban Enemies - Jim Butcher, Kelley Armstrong, Jeff Somers, Craig Schaefer, Lilith Saintcrow, Kevin Hearne, Caitlin Kittredge, Joseph Nassise, Carrie Vaughn, Jonathan Maberry, Faith Hunter, Jon F. Merz, Diana Pharaoh Francis, Steven Savile, Domino Finn, Seanan McGuire en Sam Witt (2017)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Verhalenbundel
Fantasy

448 pagina's
Eerste druk: Gallery Books, New York City (Verenigde Staten)

Schurken hebben al het plezier – dat weet iedereen – en deze verzameling neemt je mee op een wilde rit door de donkere kant! De beste schurken uit zeventien urban fantasy series krijgen hun eigen verhalen. Voor elke held die de wereld probeert te redden is er ook een schurk die alles probeert af te breken. Hier krijg je de kans de wereldheerschappij uit te stippelen met de beste boosdoeners die we graag haten! Deze uitstekende collectie brengt je verhalen verteld vanuit het oogpunt van de schurken, waardoor je een frisse en unieke kijk krijgt op de kwaadaardige meesterbreinen, boze heksen en helse persoonlijkheden die zich verborgen houden in de pagina’s van de populairste series van vandaag. In ‘The Naughtiest Cherub’ (The Iron Druid Chronicles #8.8) van Kevin Hearne is Loki de angstaanjagende ingewanden van de hel binnengegaan om een deal te sluiten met Lucifer. Maar zal de Prins der Duisternis openstaan voor de discussie? Of zal hij gewoon nog een tegenstander zijn in de zoektocht van Loki?

zoeken in:
avatar van Οὖτις
De verhalen hierin zijn:
Jim Butcher: Even Hand
Kelley Armstrong: Hounded
Jeffrey Somers: Nigsu Ga Tesgu
Craig Schaefer: Sixty-Six Seconds
Lilith Saintcrow: Kiss
Kevin Hearne: The Naughtiest Cherub
Caitlin Kittredge: The Resurrectionist
Joseph Nassise: Down Where the Darkness Dwells
Carrie Vaughn: Bellum Romanum
Jonathan Maberry: Altar Boy
Faith Hunter: Make It Snappy
Jon F. Metz: Chase the Fire
Diana Pharaoh Francis: Unexpected Choices
Steven Saville: Reel Life: A Glass Town Story
Domino Finn: The Difference Between Deceit and Delusion
Seanan McGuire: Balance
Sam Witt: Everywhere

Gast
geplaatst: vandaag om 13:23 uur

geplaatst: vandaag om 13:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.