menu

Besieged - Kevin Hearne (2017)

Alternatieve titel: The Iron Druid Chronicles #4.1, 4.3, 4.5, 4.7, 8.2, 8.1, 8.4, 8.5, 8.9

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Verhalenbundel
Fantasy

320 pagina's
Eerste druk: Orbit, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De oude goden zijn springlevend in de moderne wereld in deze verzameling originele korte verhalen met Atticus O’Sullivan, de tweeduizend jaar oude getatoeëerde Ierse druïde. – In het oude Egypte stemt Atticus ermee in om een geheime kamer onder de bibliotheek van Alexandrië te plunderen, waarbij hij dodelijke vallen ontwijkt, alleen om te ontdekken dat de beveiliging ter plekke mede bestaat uit twee leden van het Egyptische pantheon. – Op een kermis in Kansas veranderen plezier en spellen in moord en chaos, dankzij zielstelende demonen en vleessmachtende geesten die bezoekers lokken in een al te werkelijk huis van verschrikkingen. – Voorwaar, in het oude Engeland doet het sluiten van vriendschap met William Shakespeare zowel Atticus als de bard in kokend heet water belanden met een trio beruchte heksen. – Tijdens de Gold Rush kleurt de avatar van hebzucht zelf de straten van San Francisco rood van bloed en verstoort de elementaire Sequoia. Atticus moet mogelijk vuur met vuur bestrijden als hij het evenwicht wil herstellen. Meer, zeg je? Inderdaad is er meer – met inbegrip van boemannen, hordes vampiers, toornige spoken en zelfs een reis naar het rijk van de doden. Bereid je voor om belegerd te worden met negen verleidelijke verhalen – niet te missen, nooit te vergeten.

zoeken in:
avatar van Οὖτις
4,0
De titels van de verhalen luiden:
The Eye of Horus
Goddess at the Crossroads
The Demon Barker of Wheat Street
Gold Dust Druid
The Bogeyman of Boora Bog
Cuddle Dungeon
Blood Pudding
Haunted Devils
The End of Idylls

avatar van Οὖτις
4,0
Terwijl ik bezig was de benodigde informatie over de titels van Kevin Hearne te verzamelen om zijn boeken hier toe te voegen, kwam ik ook een tweetal 'free downloads' tegen op zijn website, twee korte verhalen. Die heb ik als pdf op mijn PC staan en gelezen, waardoor ik meer geïnteresseerd raakte in de serie 'The Iron Druid Chronicles'. Daarom ook 'Besieged' besteld, want met een aantal korte verhalen word je van situatie in situatie gebracht en leer je de personen beter en sneller kennen. Ik ben aangenaam verrast geworden en sluit niet uit dat ik te zijner tijd meer delen zal aanschaffen.
Voorafgaand aan elk verhaal in deze bundel geeft de auteur zelf aan waar het verhaal in de serie geplaatst moet worden (voor en na een bepaald deel of novelle). Daardoor heb ik gemerkt dat de volgnummers hier op BM, door mij gekopieerd van Goodreads, niet geheel correct zijn. Ik zal de serie eerst voor mezelf in de juiste(re) volgorde plaatsen en daarna eventuele correcties doorgeven.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:54 uur

geplaatst: vandaag om 02:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.