menu

The Ravenous Dead - Darcy Coates (2022)

Alternatieve titel: Gravekeeper #2

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

272 pagina's
Eerste druk: Poisoned Pen Press, Scottsdale (Verenigde Staten)

Keira, die aangesteld is als de nieuwe beheerder van het Blighty kerkhof, woont te midden van de doden. Ze kijken naar haar door de mist. Ze schreeuwen het woordenloos uit. Ze hebben op hulp gewacht, en alleen Keira kan hen horen. Maar zelfs als Keira probeert de verwarde verhalen van de oudste bewoners van het kerkhof te achterhalen, sluipt het gevaar binnen vanuit het bos. Een verraderlijke seriemoordenaar was tientallen jaren geleden tussen de bomen begraven. Zijn vorm raakte verwrongen, hongerig. En Keira is op een unieke manier verbonden met de geestenwereld, en dus uniek kwetsbaar...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
De dominee heeft Keira aangesteld als nieuwe beheerder van het kerkhof, en hij hoopt dat Keira in staat zal zijn de rusteloze geesten die er ronddwalen tot rust kan brengen. Maar de grenzen van het kerkhof zijn moeilijk te bepalen, aangezien de natuur in het verleden opgerukt is, en de oudste graven zijn in het bos bevinden; en hoe verder Keira het bos ingaat, hoe duisterder de entiteiten worden. Er blijkt er een te zijn die heel agressief en machtig is, en zo vol woede zit dat hij Keiro tot zijn slachtoffer wil maken. Samen met Zoe en Mason trekt ze eropuit om een einde te maken aan de dominerende geest.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:24 uur

geplaatst: vandaag om 16:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.