menu

The Mark - Lee Mountford (2018)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

288 pagina's
Eerste druk: CreateSpace, Seattle (Verenigde Staten)

Kirsty Thompson is geen vreemde voor trauma's. Maar als een gemene aanval haar gedrogeerd en gedesoriënteerd achterlaat, verwachte ze niet te ontwaken met een permanent litteken. Ze begint demonische visioenen te ervaren, allemaal gelinkt aan dat oude symbool dat diep in haar rug gekerfd was. Met behulp van haar beste vriendin Amanda ontdekt Kirsty dat het merkteken afkomstig is van de duivelsbijbel, en een verbinding smeedt tussen haar en een afschrikwekkende entiteit. Als ze de man opsporen die haar aangevallen heeft en volgen naar een satanische sekte, belaagt de aanwezigheid hen vanuit de schaduwen. Kan Kirsty aan de duivelsaanbidders en haar verbintenis met de demon ontsnappen en zichzelf redden van eeuwige verdoemenis?

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Een meisje wordt 's nacht in haar huis aangevallen en gedrogeerd. Als ze wakker wordt blijkt haar aanvaller een diabolisch teken in haar rug gekerfd te hebben, wat haar aan een demon verbindt. Als blijkt dat eerdere personen die op een dergelijke manier aangevallen zijn allemaal daarna op korte termijn dood zijn gegaan, neemt ze het heft in handen en besluit in de aanval te gaan. Ze weet de dader op te sporen, maar wanneer ze verhaal gaat halen blijkt ze gevolgd te worden door de satanische sekte die ook op zoek zijn naar de bewuste persoon.

Wat mij beviel aan dit boek wat dat de hoofdpersoon deze keer wel initiatief toonde, en dat ze het voor elkaar kreeg het er levend af te brengen, terwijl de rest allemaal het loodje legde. Wat ik me dan na dit soort situaties altijd afvraag is, hoe leg je zo'n bloedbad uit aan de autoriteiten?

Gast
geplaatst: vandaag om 20:45 uur

geplaatst: vandaag om 20:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.