menu

Devil's Door - Lee Mountford (2020)

Alternatieve titel: Haunted #2

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

330 pagina's
Eerste druk: CreateSpace, Charleston (Verenigde Staten)

De avond van Halloween, 1982. Er werden vele mensen vermoord in het Blackwater Hotel, het voormalige Perron Manor, of ze verdwenen gewoon. De gebeurtenissen van die avond zijn altijd een mysterie gebleven. Tot nu toe... Ray en Rita Pearson, samen met hun dochter Chloe, zijn naar het hotel verhuisd om te helpen met de renovatie en de grootse opening. Allemaal onder het toeziend oog van de mysterieuze eigenaar, Marcus Blackwater. Maar naar mate de dag van de opening nadert, beginnen er onverklaarbare dingen in het hotel te gebeuren. En Rita zelf begint te veranderen. En wat de familie niet weet is dat er andere plannen onderweg zijn; en Marcus Blackwater heeft zijn eigen agenda - een die jaren geleden door zijn grootvader begonnen is...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Dit had beter Haunted #1 kunnen zijn, aangezien dit boek zich eerder afspeelt dan 'Perron Manor'. Het vertelt hetzelfde verhaal dat in in 'Perron Manor' uit de doeken werd gedaan, alleen in een uitgebreidere versie, en het vult wat hiaten aan. Er worden wat dingen uit de doeken gedaan die in deel 1 achterwege zijn gelaten.
Het verhaal grijpt terug op de gebeurtenissen die jaren geleden plaats vonden in aanloop naar de geschiedenis van de twee zussen uit 'Perron Manor'. Ray en Rita Pearson worden op advies van Rita's broer Vincent aangenomen om het grote, oude landhuis Perron Manor om te toveren tot een hotel. Rita, die manager was bij een hotel, krijgt de taak een succes te maken van het nog te realiseren hotel. Dit gebeurt in opdracht van de eigenaar, Marcus Blackwater, die het gebouw van zijn vader geërfd heeft. Het huis biedt zeker mogelijkheden, maar er blijkt echter meer aan de hand. Waarom is de bovenverdieping verboden toegang? En waarom slaapt Rita slecht en gaat ze op den duur slaapwandelen?
Na de opening lopen de zaken echter slecht, en men besluit, zeer tegen de zin van Rita, een halloweenevenement te organiseren. Marcus Blackwater heeft zo zijn eigen plannen hiermee...

Gast
geplaatst: vandaag om 11:56 uur

geplaatst: vandaag om 11:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.