menu

The Other Side of the Postcard - Katharine Harer, A. D. Winans, Tony d'Arpino, Francisco X. Alarcon, Vianna Newman, Gail Newman, Alison Seevak, Thomas Centolella, Grace Marie Grafton, Indigo Joanne Hotchkiss, Max Barr, Gail Mitchell, Reginald Lockett, Kevin Barker, Lovell Taylor, Dina O'Hehir, Leonard Irving, Joan Annsfire, Nicola Householder, Eric Foster, Tom McCarthy, Robert Funge, Stephen Kopel, Erna Hennessy, Carlos Ramirez, Alejandro Murguia, Mariluna, Karim Scarlata, Harmony C. Sweet, Yvette Buckner, Marcy Sheiner, Peter McLaughlin, Neeli Cherkovski, Agneta Falk, Sarah Rosenthal, Priscilla Lee, Dan Bellm, Nellie Wong, Devorah Major, Matthew Shenoda, Ishle Yi Park, Dan Taulapapa McMullin, Virginia Cerenio, Nancy Hom, Leticia Hernandez-Linares, Christopher Nevin Johnston, Leroy F. Moore, Jr., Janice Mirikitani, Nancy Wakeman, Shirley Powers, Anna Boothe, Ricardo E. Weber, Anna Sears, Donn Brennan, Susan Sibbet, Bahiyyah Maroon, Emily Hernandez, Opal Palmer Adisa, Ian Arnold-Eitz, Q. R. Hand, Jr., Anna Rubenstein, Kim Shuck, Kum Ho Jo, Jack Hirschman, Carolyn Miller, Teju Adisa-Farrar en Jennifer Arnin (2005)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Gedichtenbundel
Cultuur / Sociaal

168 pagina's
Eerste druk: City Lights, San Francisco (Verenigde Staten)

In samenwerking met de San Francisco Public Library deed de Afro-Amerikaanse dichteres-laureaat Devorah Major, die op dat moment tevens stadsdichteres was, een openbare oproep om gedichten in te zenden die de realiteit van het leven van mensen in een stad, die even hard en tragisch als mooi en opwindend is, onderzoeken. Deze bundeling betreft een verzameling van het beste van deze poëzie van gevierde schrijvers, scholieren met een frisse blik, daklozen en studenten, opmerkzame ouderen en werkende mensen van elke etniciteit en klasse. Het is een dwarsdoorsnede van de stemmen, die de stad San Francisco biedt; een antwoord op de stad, de natie en de wereld. De inwoners van San Francisco portretteren het onverbloemde leven van de stad, op diverse plekken en in diverse jaargetijden, zoals dat niet te zien is op ansichtkaarten en niet te lezen valt in reisverhalen.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:49 uur

geplaatst: vandaag om 10:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.