menu

Mist - Eric Corton (2021)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Psychologisch

304 pagina's
Eerste druk: Luitingh-Sijthoff, Amsterdam (Nederland)

Louis Koch heeft eindelijk zijn eerste, zelfgeschreven speelfilm uitgebracht. Dan wordt hij op de première benaderd door een jonge vrouw die beweert dat het verhaal van de film overeenkomt met de onopgeloste moord op haar moeder, jaren geleden in Louis’ geboortedorp. Ze komt met details die nooit in de media zijn geweest. Louis begint te twijfelen aan zijn eigen verhaal. Heeft hij dit wel echt verzonnen – en welke waarheid ligt er verborgen in een (alcoholische) nevel van vergetelheid?

zoeken in:
avatar van Raspoetin
Nooit Meer Slapen: Eric Corton - 22 oktober 2021 - NPO Radio 1 Gemist
Eric Corton is bekend van de radio en tv, als programmamaker, acteur, muzikant en omroepstem, en nu ook als schrijver. Zijn debuutroman Mist stelt de vraag: Wat als je de belangrijkste gebeurtenis uit je leven bent vergeten? Pieter van de Wielen spreekt Eric Corton.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:30 uur

geplaatst: vandaag om 10:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.