menu

Verloren in de Jungle: De Mysterieuze Verdwijning van Twee Nederlandse Meisjes in Panama - Marja West en Jürgen Snoeren (2021)

mijn stem
2,00 (1)
1 stem

Nederlands
Waargebeurd

363 pagina's
Eerste druk: Spectrum, Amsterdam (Nederland)

Op 1 april 2014 keren de Nederlandse Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) niet terug van een wandeling in de jungle in Panama. Wekenlange zoekacties, bemoeilijkt door het slechte weer, leveren niets op. Twee maanden later wordt er diep in de jungle een rugzak gevonden met daarin onder meer hun telefoons en camera, waarop vreemde foto’s gevonden worden. Dit leidt tot speculaties over de verdwijning die tot op de dag van vandaag voortduren. Zijn ze verdwaald, ontvoerd of beroofd? De beide auteurs verdiepen zich in oud en in nieuw onderzoeksmateriaal om de waarheid boven tafel te krijgen.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:56 uur

geplaatst: vandaag om 13:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.