menu

De Busjesblues. 150 Dagen op Roadtrip door Europa in een Camper - Chiel Hugowaard (2020)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Reis / Autobiografisch

256 pagina's
Eerste druk: Blu, Beek-Ubbergen (Nederland)

Een persoonlijk, waar en humoristisch verhaal van een man en zijn gezin die in een Volkswagenbusje vertrekken van het luxueuze Gooi naar het primitieve Oostblok. Op zijn eigen, relativerende wijze vertelt de auteur over de mooie en bijzondere ervaringen, maar vooral over de ongemakken, tegenvallers en problemen die ze onderweg tegenkomen. Het blijkt allemaal niet zo ideaal te zijn als ze zich vooraf hadden voorgesteld wanneer ze geconfronteerd worden met aanhoudend regen en kou, onwennig camping gedrag, sluimerende irritaties, cultuur- en reismoeheid, hardnekkige smetvrees, toilet horror, niet eerder ontdekte karakterverschillen en een paar knallende ruzies.

zoeken in:
glimmerman270
Opzich een leuk idee: het opschrijven van de avonturen die je meemaakt op een lange reis. Vooral in deze tijd- corona..enzo- dacht ik even in de sfeer te komen met dit reisboek. Echter, het is zó vluchtig geschreven dat ik me amper in het betreffende land of plaatsje kon inleven. Een tegenvaller als je het mij vraagt.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:46 uur

geplaatst: vandaag om 14:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.