menu

Mr. Murder - Dean Koontz (1993)

mijn stem
3,95 (10)
10 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Putman's Sons, New York (Verenigde Staten)

Hij heeft een uitstekend huwelijk, twee leuke dochtertjes en een succesvolle carrière - daarom voelt detectiveschrijver Marty Stillwater zich een gelukkig mens. Maar zijn geluk valt in duigen op het moment dat een vreemdeling, die als twee druppels water op Marty lijkt, het huis binnendringt met de mededeling: 'Jij hebt mijn leven, mijn vrouw en mijn kinderen gestolen en nu wil ik alles terughebben.' Wie is de echte Marty Stillwater? Wie moet je geloven? En wie van beiden moet de politie beschermen wanneer zelfs kogels de indringer niet lijken te deren?

zoeken in:
avatar van John Frusciante
3,5
Leuk verhaal, Met leuke en sympathieke hoofdpersonages. En het boek is ook echt spannend.

Ik verwachtte geen hoogstaande literatuur, maar ik heb Dean Koontz al eerder gelezen en wist dus ongeveer wat te verwachten. Een mannelijk hoofdpersonage en veel spanning. Eigenlijk vond ik het een vreemd boek om te lezen. Het is origineel en er is duidelijk veel onderzoek gedaan, je ergert je ook niet aan de zogenaamde ingenieuze apparaten die 15 jaar later niet zo bijzonder zijn. Soms was het tempo wel vreemd, maar over het algemeen een goed boek!

5,0
Heerlijk boek. In no time uitgelezen. Heerlijk spannend en best realistisch.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:04 uur

geplaatst: vandaag om 06:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.