menu

The Burning Girls - C.J. Tudor (2021)

Alternatieve titel: Brandende Meisjes

mijn stem
4,00 (6)
6 stemmen

Engels
Thriller

352 pagina's
Eerste druk: Michael Joseph, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In Chapel Croft werden zo’n vijfhonderd jaar geleden acht protestantse martelaren terechtgesteld en ter dood gebracht op de brandstapel. Dertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos. Twee maanden geleden pleegde de pastoor van de lokale parochie zelfmoord. Een vrouwelijke pastoor Jack Brooks, alleenstaande ouder van de veertienjarige Flo, arriveert dan in het dorp om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes, of…

zoeken in:
Apart...hier staat een dominee. In het boek gaat het over een pastoor. Let wel...een vrouwelijke..

avatar van latevogel
4,0
Een spannend boek en dit heeft mij er toe aangezet om meer van deze schrijver te gaan lezen!
Ook het tweede boek van hem waar ik in gedoken ben: The Chalk Man - C.J. Tudor (2018) - BoekMeter.nl
uit 2018 is qua spanning en schrijfstijl in dezelfde orde. Gewoon dus een prima tijdbesteding als je van dit soort verhalen houdt!
En inderdaad, Meneer.Remco - BoekMeter.nl heeft gelijk, het is niet een dominee maar een vrouwelijke pastoor die een van de hoofdrollen speelt in het boek!
Via "corrigeren" zal ik dit proberen te veranderen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:50 uur

geplaatst: vandaag om 16:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.