menu

Ready Player Two - Ernest Cline (2020)

Alternatieve titel: Ready Player One #2

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

Engels
Sciencefiction

370 pagina's
Eerste druk: Ballantine, New York (Verenigde Staten)

Een paar dagen na het winnen van de door OASIS-oprichter James Halliday georganiseerde wedstrijd doet Wade Watts een ontdekking die alles verandert: in de archieven van Halliday ligt een nieuwe technologie verborgen die de wereld zal veranderen en OASIS duizend keer wonderbaarlijker – en verslavender – zal maken dan zelfs Wade ooit had durven dromen. Daarmee begint een nieuwe zoektocht, met een nieuw raadsel; Hallidays allerlaatste easter egg. Maar een onmogelijk krachtige en gevaarlijke nieuwe rivaal ligt op de loer. Iemand die over miljoenen lijken zal gaan om te krijgen wat hij wil. Dit keer staan niet alleen Wades eigen leven en de toekomst van OASIS op het spel, maar ook het lot van de mensheid.

zoeken in:
avatar van Rius
3,0
De reviews zijn niet al te positief, en terecht wat mij betreft. Player Two is een stukje minder dan Player One. Een aantal originele ideeën, maar toch vooral meer van hetzelfde. De gecreëerde wereld blijft tof en de jaren 80 verwijzingen vermakelijk. Drie sterren voor nummertje twee!

Gast
geplaatst: vandaag om 20:24 uur

geplaatst: vandaag om 20:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.