menu

Whipping Boy - Gabrielle Lord (1992)

Alternatieve titel: Door Merg en Been

mijn stem
geen stemmen

Engels
Sociaal / Thriller

339 pagina's
Eerste druk: Penguin, Melbourne (Australië)

Cass Meredith wordt benoemd tot hoofd van de staatscommissie die het probleem van de kinderpornografie moet aanpakken. Voor deze gedreven advocate en liefhebbende moeder van de achtjarige Mozzie, is dit dé mogelijkheid om haar stad Sydney van deze vunzige praktijken te bevrijden. Maar detective John Carrigan komt onder haar supervisie te werken. En hij was tot voor kort rechercheur bij de zedenpolitie en berucht vanwege zijn corruptie en voorkeur voor minderjarige meisjes. Dan dreigt een prostituee een compromitterende videoband openbaar te maken met een vooraanstaand politicus. En Cass zelf komt ook in een gevaarlijke situatie terecht.

zoeken in:
Dit boek werd in 1996 in Australië verfilmd door dir. Di Drew. Er is een vermelding op Imbd, maar er is verder weinig info over deze film op het www te vinden.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:24 uur

geplaatst: vandaag om 13:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.