menu

Saving Missy - Beth Morrey (2020)

Alternatieve titels: Een Tweede Kans voor Missy | The Love Story of Missy Carmichael

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Engels
Romantiek / Sociaal

400 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

'Een tweede kans voor Missy' van Beth Morrey gaat over de negenenzeventigjarige Missy Carmichael. Missy’s wereld is tegenwoordig heel klein. Ze heeft verdriet omdat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Haar huis is doodstil, op haar voetstappen, het geluid van de radio en het tikken van de klok na. Missy is een mopperkont geworden en ze weet dat ze haar eenzaamheid alleen maar aan zichzelf te danken heeft. Ze verdient ook niet beter, denkt ze, na wat ze gedaan heeft. Dan ontmoet ze in het park per toeval twee heel verschillende vrouwen en neemt haar leven een onverwachte wending. Er wacht een heel nieuw leven op Missy, maar dan moet ze wel moedig genoeg zijn om haar kansen te grijpen. Is ze met haar negenenzeventig jaar te oud voor een tweede kans?

zoeken in:
Sharon
In het begin kreeg ik een beetje het gevoel van een sobere chicklit. maar eenmaal verder in het boek kon ik dat idee helemaal loslaten. Het verhaal is geschreven vanuit Missy. Doordat heden en verleden elkaar af en toe afwisselde leer je Haar steeds beter kennen. Het werd een prachtig, meeslepend en ontroerend verhaal. Waarin vriendschap en hoop centraal staan.

avatar van Vonneke_Legrand
3,5
Zoals ook door Sharon geschreven is, vond ik het begin wat saai. Maar gaande weg kom je meer en meer in het verhaal, ga je de emoties van Missy voelen en wordt het een heerlijk meeslepende roman.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:49 uur

geplaatst: vandaag om 05:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.