menu

The House at Silvermoor - Tracy Rees (2019)

Alternatieve titel: Het Geheim van Silvermoor

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Historisch

544 pagina's
Eerste druk: Quercus, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In 'Het geheim van Silvermoor' beschrijft Tracy Rees het leven in een mijnwerkersdorpje en het verhaal van twee geliefden die aan hun schijnbaar onvermijdelijke lot proberen te ontsnappen. Over Josie, die zich nooit onderdeel voelt van haar familie, maar pas weet bij wie ze thuishoort als ze Tommy ontmoet. En over Tommy, die weet dat hij bestemd is voor een leven ondergronds, maar veel grotere dromen heeft. In 'Het geheim van Silvermoor' dalen we met Tommy af in de stikdonkere, benauwde mijnen, die een hartverscheurend contrast vormen met de glamoureuze, glinsterende omgeving van de lokale adel, de Sedgewicks van Silvermoor. Als Tommy en Josie tóch betrokken raken bij deze machtige en elegante familie en ze een lang verborgen geheim ontdekken, zou dat hun leven weleens voorgoed kunnen veranderen...

zoeken in:
3,5
Wel een goed verhaal over een familiegeschiedenis in mijnwerkersdorpjes in Wales begin vorige eeuw. Je leeft wel mee met de ellende van de mensen die in die tijd in de steenkolenmijnen moesten werken. Ik kom echter niet boven een waardering van 3,5 * uit omdat er wat al te veel toevallige verwevenheden tussen families in deze roman opgenomen zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:05 uur

geplaatst: vandaag om 16:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.