menu

The Therapist - B.A. Paris (2021)

Alternatieve titel: De Therapeut

mijn stem
3,69 (8)
8 stemmen

Engels
Psychologisch / Thriller

352 pagina's
Eerste druk: HQ, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Eindelijk komt de langgekoesterde wens van Alice en Leo uit: ze nemen hun intrek in een pas gerenoveerde woning in The Circle, een exclusieve gated community. Alice heeft niet eerder in een grote stad gewoond en moet dan ook even wennen. Toch wil ze er het beste van maken. Ze leert haar buren steeds beter kennen, en tijdens een buurtborrel komt ze te weten dat haar woning een schokkend geheim herbergt. Hierna raakt ze geobsedeerd door Nina, de therapeut die hun huis twee jaar voor Alice en Leo bewoonde en er werd vermoord, en ze wil er koste wat het kost achter komen wat er is gebeurd. Maar niemand wil haar meer vertellen over de precieze gebeurtenissen van destijds. Haar buren lijken iets voor haar verborgen te houden, en binnen The Circle blijkt alles lang niet zo perfect als het lijkt…

zoeken in:
glimmerman270
Weer een heerlijke vlotte Thriller van deze schrijfster. Vele verdenkingen, vele gebeurtenissen, en vele spannende momenten. Op het eind komt alles mooi samen, iets wat ikzelf even niet zag aankomen. Maar er zijn ook zóveel personages die iets met de moord te maken konden hebben, dat je simpelweg afgeleid wordt van wat eigenlijk heel duidelijk is. Heerlijk verhaal van de koningin van dit genre.

4,0
Ik had het plot ook niet zien aankomen en heb dit boek in één adem uitgelezen. Ik weet heerlijk weg en zat er al snel in.

Sharon
Ik ben het helemaal eens met bovenstaande recensies. Ook ik had het plot zeker niet zien aankomen. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Gast
geplaatst: vandaag om 16:11 uur

geplaatst: vandaag om 16:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.