menu

SOS - Eddy Surmont (2018)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Detective

174 pagina's
Eerste druk: Ambilicious, Breda (Nederland)

SOS is gebaseerd op feiten. Met de Belgische kust als decor en Oostende als uitvalsbasis, ontspint zich een verhaal waarbij de lezer meer komt te weten over wat er zich afspeelt onder de radar van de Belgische kust, over de werking van politiediensten en het justitieel apparaat. Bovendien wordt kennisgemaakt met een kleurrijke schare aan grote en kleine criminelen, gedreven en lakse speurders en hun belevenissen.

zoeken in:
Sharon
SOS is een spannende op waargebeurde feiten gebaseerde misdaadroman, waarin drugssmokkel de hoofdrol speelt. Helemaal in het begin van het boek krijg je een kleine waarschuwing omdat het een vrij complex boek is met vele namen. Deze namen/mensen worden dan ook stuk voor stuk voorgesteld. Zelf heb ik dat even vluchtig doorgelezen, maar omdat het er zoveel waren ben ik gewoon in het boek begonnen. Eigenlijk werden deze namen door de duidelijke schrijfstijl vanzelf geïntrigeerd in het verhaal en werd me al snel duidelijk wie de eigenaar van welke boot was enz. Wel vond ik het jammer dat ik al lezer verder in het boek continue mensen met naam, toenaam en functie te lezen kreeg. Dat haalde mij zo nu en dan uit het verhaal en haalde voor mij ook de spanning een beetje weg.

Toch moet ik zeggen dat het verhaal en ook de spanning goed opgebouwd is. Aan het einde wil je zowel graag weten wie Suzy vermoord heeft, evenals hoe het afloopt met de drugssmokkel. Op de ene vraag krijg je een duidelijk antwoord, bij de andere blijf je nog een beetje in het ongewisse.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:04 uur

geplaatst: vandaag om 23:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.