menu

The Great Cornish Getaway - Fern Britton (2018)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

144 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Als de zon hoog aan de hemel staat boven Cornwall en de zeebries een welkome verkoeling brengt voor de bewoners van de badplaats Trevay komt een vreemdeling aan die behoefte heeft aan een veilige haven. Het feit dat de vreemdeling een hartenbreker uit Hollywood is maakt de dorpelingen Penny en Dorrie nog meer enthousiast om hem te helpen. Ze weten allebei hoe het aanvoelt om een pauze nodig te hebben in je leven en ze brengen het dorp samen om het geheim van hun vreemdeling te bewaren. Het duurt niet lang voordat hij een aantal dorpelingen helpt het antwoord te vinden op hun eigen problemen. In ruil daarvoor maken ze voor hem plaats in hun hart. Pendruggan: Een dorp in Cornwall met geheimen in het hart.

zoeken in:
PQV00
Luchtig verhaal, met één groot nadeel: de 'hartenbreker uit Hollywood' is niemand minder dan die over het paard getilde kwal (even emotieloos, dus) - althans volgens de heersende mening hier in huis - Richard Gere.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:26 uur

geplaatst: vandaag om 02:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.