menu

In Dubio - Eva Noorlander (2008)

mijn stem
2,38 (8)
8 stemmen

Nederlands
Thriller

240 pagina's
Eerste druk: Lebowski, Amsterdam (Nederland)

Met hart en ziel zet Joyce zich in voor haar werk: undercoveracties opzetten voor de politie. Ze heeft al het een en ander aan ellende tijdens haar werk meegemaakt, zodat haar chef vindt dat het tijd is voor een rustige en makkelijke opdracht. Ze moet contact zoeken met een man genaamd Thomas, wiens vrouw sinds enkele weken vermist is. Het vermoeden van de recherche is dat ze niet vermist is, maar vermoord. Thomas blijkt een knappe, charismatische man, en tussen hem en Joyce klikt het al snel. Na een paar weken weet ze twee dingen: Thomas weet echt niets van de vermissing van zijn vrouw en zij is hopeloos verliefd op hem. Dat stelt haar uiteindelijk voor een onmogelijke keuze: werk of liefde. Joyce kiest voor de liefde en neemt ontslag bij de politie. Een geweldige tijd breekt aan, maar langzamerhand begint Joyce te twijfelen aan Thomas’ oprechtheid. Een achteloze opmerking, een oogopslag, een plotselinge uitval naar iemand lijken de echte Thomas te onthullen. Als ze erachter komt dat een vriendin van Thomas’ vrouw ook spoorloos verdwenen is, slaat de angst pas echt toe bij Joyce. Ze voelt dat Thomas daarvoor verantwoordelijk is, maar ze weet tegelijkertijd dat er maar één kans is om hem als moordenaar te ontmaskeren. Ze moet heel dicht bij hem blijven, koste wat kost…

zoeken in:
2,5
Net gelezen viel goed mee, wel wat simpel geschreven maar wel leuk leesvoer voor op een luie dag. verhaal lleest zeer vlot ontknoping was wel verwacht.

0,5
Tijdverspilling om dit prutswerk te lezen. Het is zeer voorspelbaar en geen middel is ongemoeid gelaten om naar de plot toe te schrijven.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:43 uur

geplaatst: vandaag om 17:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.