menu

Troubled Blood - Robert Galbraith (2020)

Alternatieve titels: Kwaad Bloed | Cormoran Strike #5

mijn stem
4,10 (10)
10 stemmen

Engels
Thriller

944 pagina's
Eerste druk: Sphere, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Privédetective Cormoran Strike is op bezoek bij familie in Cornwall wanneer hij benaderd wordt door een vrouw die hem vraagt haar te helpen haar moeder te vinden. De naam van de moeder is Margot Bamborough die onder verdachte omstandigheden vermist raakte in 1974. Strike heeft nooit eerder een cold case gedaan, laat staan eentje van veertig jaar oud, maar ondanks de kleine kans van slagen, raakt hij geïntrigeerd en neemt de zaak op zich, naast de lange lijst van zaken waar hij en zijn partner Robin Ellacott al aan bezig waren. Robin heeft daarnaast zo haar eigen privé sores om mee te dealen.

zoeken in:
Sharon
Al een tijdje lag dit boek op mij te wachten, maar zag ik best tegen de grote hoeveelheid bladzijden op. Ik geloofde niet dat een boek van 944 bladzijden mijn aandacht zou kunnen vasthouden. Aan de andere kant heb ik ook de andere boeken van Robert Galbraith gelezen en wist ik dat Rowling onder dit pseudoniem geweldige thrillers afleverde.

Van het begin tot het eind heb ik genoten van deze thriller. Vrijwel continu zat ik in een bepaald spanningsveld en wilde ik gewoon weten hoe het verder zou gaan. Eigenlijk is het één grote detective tocht. De hoofdpersonages krijgen naast hun werk als detectives ook zelf van alles te verduren, waardoor je enorm met ze meeleeft en ze heel geloofwaardig overkomen. Strike en Robin hebben echt een plekje in mijn hart veroverd. Ik kan niet wachten tot er weer een nieuw boek van deze reeks uit komt!

2,5
Mooi verhaal, maar wel heel langdradig. Ik houd van dikke boeken, maar deze was veel te uitgekauwd.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:09 uur

geplaatst: vandaag om 05:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.