menu

You're Nicked, Ms Wiz - Terence Blacker (1989)

Alternatieve titels: Juf Wijs achter Tralies | In Jail, Ms. Wiz! | Ms Wiz #3

mijn stem
geen stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy / Humoristisch

64 pagina's
Eerste druk: Piccadilly, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Het is een van de vreemdste plannen die juf Wijs ooit heeft verzonnen. Ze heeft Lisa Teuling in een kat veranderd, om een bende ontvoerders tegen te houden, en nu kan ze de betovering niet verbreken. Lisa's moeder is in paniek en de slechte mevrouw Hoogduin is in aantocht. En juf Wijs? Die wordt door de politie achter de tralies gezet!

zoeken in:
Getoonde cover is van de Macmillan-druk uit 1996, originele cover is onbekend en drukgegevens reiken verder dan Goodreads in huis heeft. Boek werd in 2015 nog herdrukt en kreeg een andere Amerikaanse titel. Facet bracht de Nederlandse vertaling in 2000 uit en de serie heeft zo'n 16 Nederlandse delen. Na vier delen hielden de Amerikanen het voor gezien en de covers worden er niet beter op, dus afwachten hoever dit toevoegprojectje komt.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:43 uur

geplaatst: vandaag om 13:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.