menu

Inheritance - Michael Richan (2020)

Alternatieve titel: The Downwinders #9

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

135 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Nog niet klaar om zich te verzoenen met Carma en Lyman, besluit Deem om de kerst door te brengen met David en Winn. Weg van Lymans erf betrekken ze het lege huis in Ivins dat David geërfd heeft van zijn ouders. Ze hopen een rustige kerst te hebben en daarom versieren ze het huis met oude versieringen die ze op zolder gevonden hebben. Deem is van plan een hele stapel koekjes te bakken. Het lijkt er op dat de drie een vrolijk kerstfeest hebben, ver van Lyman en Carma. Iets in het huis echter, heeft andere plannen. Geconfronteerd met hun eigen geesten moet Deem, Winn en David de diep begraven geheimen van het huis zien te ontdekken. Is het iets dat Lyman bekokstoofd heeft om hen te dwingen terug te keren naar Leeds? Of is het een nieuwe dreiging waarvoor ze Lymans hulp nodig hebben om het op te lossen?

zoeken in:
avatar van PeterW
3,0
PeterW (crew)
In dit vervolg op 'The Remains' verbazingwekkend weinig oplossingen voor de gebeurtenissen in zijn voorganger. Wellicht omdat dit slechts een tussendoortje, een soort kerstspecial is. Het gaat wel door waar het vorige boek ophield, en dat brengt onze helden naar het leegstaande huis van David. Ze hebben besloten de kerst daar door te brengen, maar komen daar voor de nodige verschrikkingen te staan. Om die op te lossen dienen ze toch weer van Lymans en later Carma's hulp gebruik te maken. Zoals ik al zei, een kersttussendoortje, en ook niet meer dan dat. Ik heb nog steeds moeite met de namen van de hoofdpersonen: Deem is een vrouw, en Winn is een man, maar voor mijn gevoel moet dat andersom zijn; ik weet ook niet waarom.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:11 uur

geplaatst: vandaag om 22:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.