menu

The Anniversary - Fanny Blake, Elizabeth Buchan, Rowan Coleman, Jenny Colgan, Philippa Gregory, Matt Haig, Veronica Henry, Andy McNab, Richard Madeley en John O’Farrell (2016)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Verhalenbundel
Sociaal / Oorlog

128 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een jonge vrouw met herinneringen aan D-Day en een zowel gevaarlijk als spannend leven. Een vader en zoon met een gedeelde verjaardag en diep verborgen geheimen. Een alleenstaande moeder die taxichauffeur is, wier afgunst voor het rijke paar op weg naar de Ritz al snel verandert. Het onwaarschijnlijke huwelijk, voortgekomen uit de diepten van oorlog. De Tudor vrouw ontvangt de spookachtige boodschap: ‘Trouw nooit met een gevaarlijke man’. Een weduwnaar met pleinvrees die niet in staat is om het graf van zijn vrouw te bezoeken. De Elvis imitator die hoop vindt op een nieuwe romance met Marilyn Monroe. De voormalige soldaten die belast zijn met de gevolgen van een slechte beslissing. De lang gekoesterde herinneringen aan een tragedie in oorlogstijd. Het jubileum diner dat de wereld veranderde ...

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:33 uur

geplaatst: vandaag om 19:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.