menu

Mausoleum: Anomaly - Michael Richan (2020)

Alternatieve titel: Mausoleum #1

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

322 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Duizenden resten rusten binnen de marmeren zalen van het Lexon Mausoleum. De bezoekers die er overdag komen om te rouwen hebben geen idee van het geheim dat verborgen is achter de muren: een geheim zo ongewoon, zo machtig, dat mensen er een moord voor begaan. Nate en zijn collega's zijn ingehuurd om het mausoleum te beschermen. Louter alleen het bestaan ervan activeert geesten en trekt gevaarlijke wezens aan, wat het een hachelijke onderneming maakt om het te beschermen. Ze gebruiken hun gave om te patrouilleren binnen de gebouwen die het gebouw omringen, en ze zoeken de "Rivier" af om geesten te ontdekken en te neutraliseren. Wanneer een van hen bruut vermoord wordt, blijkt dat hun verdediging niet zo sterk is als ze dachten. Een vijand is hen te slim af geweest, en dreigt nu het mausoleum van binnenuit over te nemen. Nate, Crier en de andere leden van het team staan tegenover een ontmoedigende taak: het mausoleum veilig stellen, zelf als saboteurs hun pogingen proberen te ondermijnen. Ze zullen hun aangeboren talenten moeten aanwenden om het mausoleum voor vernietiging te behoeden.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Een nieuwe, tot op heden, op zichzelf staande serie, die zich, uiteraard, wel binnen het "Rivier"-gebeuren afspeelt. Centraal staat een mausoleum waarin zich iets bevindt dat koste wat het kost beschermd moet worden, al weet bijna niemand wat het is. Het enige wat men weet is dat het machtig is en grote invloed uitoefent op de mensen die er mee te maken te krijgen. Het mausoleum staat in een denkbeeldige driehoek met op de punten een landhuis van waaruit de drie teams opereren om het geheim, dat ze zelf niet kennen, te beschermen. Een aftakking van de Achernar-groep, de tegenstander die we kennen uit de de andere series, genaamd Red Star is de gemeenschappelijke vijand, die alles zal doen om het geheim in handen te krijgen.

Zoals we van Richan gewend zijn weer een vlot geschreven verhaal met allemaal nieuwe personages, maar waarin bekende figuren toch weer hun entrée doen.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:32 uur

geplaatst: vandaag om 19:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.